Talentul neștiut al Magdei Chihaia. Premiera pe care o va avea Dinu Maxer cu noua parteneră: „Am făcut versuri ce ne caracterizează relația”

Data publicării:

Dinu Maxer și Magda Chihaia vorbesc cu mult entuziasm despre relația pe care o au. Talentul ascuns al Magdei care a ieșit la iveală.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au pășit în față cu declarații care oferă cele mai inedite detalii despre relația lor. Dinu a fost foarte apreciat pentru noua parteneră, aceasta captând imediat atenția fanilor lui. Cu ocazia unui interviu, Dinu și Magda au menționat câteva cuvinte despre mersul relației lor.

Vezi și: Deea Maxer, declarație privind criticile primite în urma relației cu Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer răspunde acuzațiilor

Una dintre veștile care îi va pune pe jar pe urmăritorii lor este melodia duet pe care o vor lansa. Ei au înregistrat o piesă care înseamnă foarte mult pentru Dinu Maxer. Ar fi vorba despre o melodie cu care l-ar fi cucerit Magda. Ei chiar au modificat-o pentru a se potrivi relației lor:

„Trebuie să-ți recunoaștem ceva în premieră, și anume faptul că am înregistrat prima piesă împreună, în duet. Și nu una oarecare, este piesa care m-a cucerit pe mine, piesa pe care am dansat la tine (n. red. către Cristi Brancu) și piesa pe care am preluat-o ca un cover și am făcut versuri ce ne caracterizează relația. Așadar, o să fie un fel de piesă de suflet.”, a spus Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu, notează Click

Cei doi au planuri mari împreună, având primul eveniment pe care îl prezintă amândoi. Mai mult ca sigur Dinu Maxer are foarte multe emoții, având în vedere cât de mult a lăudat-o pe Magda și în trecut: „E Marea Neagră în spatele nostru, suntem la Nisipurile de Aur, urmează să avem un eveniment împreună, va fi primul eveniment prezentat în tandem, iar până sâmbătă ne-am luat încă două zile, ca să ne și relaxăm.”

Vezi și: Deea Maxer a însoțit-o singură pe fiica ei la școală. Ce a avut de spus Dinu Maxer cu privire la această situație

Un detaliu neștiut despre Magdalena Chihaia a ieșit la suprafață în cadrul emisiunii lui Brancu. Nu multă lume știa că artista a cântat timp de nouă ani, însă nu în modul la care s-ar aștepta toată lumea: „Dacă îți spun o să zici că sunt chiar o sfântă. Am cântat nouă ani în corul Bisericii Catolice ca soprană”, a declarat Magda, conform sursei citate.

Vezi și: Magdalena Chihaia, în brațe cu copiii lui Dinu Maxer. Care a fost reacția fanilor după ce i-au văzut împreună

Cât de iubită este Magda Chihaia

Conform mesajelor de pe platformele de socializare ale lui Dinu Maxer, publicul său este „topit” după noua lui parteneră. Fanii le urează mesaje de bine la fiecare postare în care se afișează împreună. Mai interesant este faptul că Dinu Maxer s-a lăsat cucerit de Magda printr-o melodie, ei fiind și colegi de dans. Încă de la prima afișare a lor, din Dubai, cu ocazia unui eveniment cu luni în urmă, mulți dintre fanii lui Dinu au prevăzut relația iminentă dintre cei doi.

Pe parcursul verii, fanii au apreciat și faptul că Magda a fost alături de vedetă aproape non-stop. Ea pare foarte fericită și alături de cei doi copii ai bărbatului, care din poze par foarte fericiți în prezenta noului cuplu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel