„Sunt rău. Abia mai stau în picioare”. Elena Merișoreanu, decizie radicală din cauza problemelor de sănătate

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

Elena Merișoreanu a fost plecată în Anglia, unde a cântat pentru comunitatea românească de acolo. Artista se confruntă, de ceva vreme, cu probleme la nivelul picioarelor. Cântăreața spune că plecarea în Anglia i-a acutizat durerile și că va fi nevoită să facă operația pe care a tot amânat-o.

 

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta, trebuie să mă operez. Mâine o să vorbesc cu domnul profesor”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Playtech.ro.

Decizia radicală a artistei

Elena Merișoreanu nu vrea să mai plece în străinătate. Deși se bucură de faptul că poate să le cânte românilor din diaspora, artista nu mai face față, din punct de vedere fizic, drumurilor lungi. 


”Nu m-aș mai duce însă să cânt în afara țării. kilometri întregi am făcut doar pe aeroport. Atât de mari sunt. Una peste alta, vreau să spun că mai bine câștig în țară dacă e să merg la vreun eveniment. Cei care au organizat, Asociația Artiștilor din Marea Britanie, îi știm demult. Dar, în comparație cu cât se plătește la noi, e mai puțin. Am cântat acolo mai mult de două-trei ore. De ziua României, a început la ora 14.00, apoi a urmat un alt spectacol până la 2 noaptea. Oamenii de acolo merită însă toată stima că fac aceste sărbători pentru românii de acolo”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

Elena Merișoreanu, factură uriașă la gaze: „Am rămas interzisă atunci când am văzut!”. Cât are de achitat artista

”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”

Recent, artista spunea pentru Spectacola faptul că trebuie să ajungă de curând pe masa de operație, întrucât problema de la picior se poate agrava pe zi ce trece. Cu toate acestea, solista este ușurată de faptul că nu e vorba despre o intervenție dificilă, punându-și toată încrederea în medicii români. 

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate. Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

 

În ceea ce privește recuperarea, Elena Merișoreanu va trebui să stea acasă o perioadă mai lungă de timp.

”Recuperarea de 3 luni de zile. Am evenimente luate, dar o să le anulez, e mai importantă sănătatea decât banii.”, ne-a mărturisit artista.

Cel mai mare regret al Elenei Merișoreanu

În alt interviu acordat pentru Spectacola recent, artista ne dezvăluia care este cel mai mare regret al său. Chiar dacă în prezent are tot ceea ce-și dorește și se bucură zilnic de dragostea celor din jurul ei, solista și-ar dori totuși să dea timpul înapoi și să petreacă mai mult timp cu familia sa, de care s-a bucurat prea puțin timp.

„Trecutul nu are viitor, iar vârsta e doar o cifră. Dacă ar fi să mă întorc în timp, m-aș întoarce acasă, să stau cu părinții mei, să fie în viață. Eu am plecat foarte de mică acasă, la 16 ani, și nu m-am bucurat întru totul de părinții mei.”, ne spunea Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, intervenții estetice, la 74 de ani. Cum a „întinerit” artista: ”Știi cum e, suferă baba la frumusețe”

Ce meserie ar fi practicat artista, dacă nu ar fi avut succes în muzică

Chiar dacă acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară, în adolescență, Elena Merișoreanu lua în calcul să urmeze o altă carieră.

„Eu când eram la țară, tata când a auzit că vreau să plec la București, să mă fac cântăreață, nu a fost de acord. El voia să termin Școala pedagogică și voia să mă fac învățătoare sau educatoare. Și mie la un moment dat îmi surândea ideea, dar nu cred că m-aș fi văzut în altă meserie. Asta mi-a plăcut, chiar dacă este o muncă destul de grea. Cred că cea mai frumoasă perioadă din viața mea e acum, mai ales că în pandemie am petrecut mai mult timp cu toată familia mea.”, ne-a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel