Elena Merișoreanu amână operația la picior: ”Am evenimente. Mi-e rușine să-i refuz”. Care este starea de sănătate a artistei / EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că va mai amâna o perioadă operația la picior.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Nu este greu să-ți dai seama de acest lucru, pentru că solista se află mereu în deplasare, fiind implicată în diferite proiecte muzicale, din toate colțurile țării. Chiar dacă cântăreața este fericită datorită faptului că oamenii o contactează în continuare pentru evenimentele private, acest lucru vine la pachet și cu consecințe. În exclusivitate pentru Spectacola, îndrăgita artistă afirma în urmă cu câteva săptămâni, faptul că luna aceasta urmează să se opereze la picior, din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Acum, am sunat-o pe Elena Merișoreanu să vedem dacă a avut loc această intervenție, însă artista ne-a spus faptul că o va amâna din nou, pentru o perioadă. 

„Eu sunt la Cluj, imprim ceva cu Orchestra de aici, Transilvania și diseară vin cu avionul înapoi la București. Sunt bine, mă rog, urmează să mă operez la picior, dar în rest sunt sănătoasă tun, la vârsta mea nu mă pot plânge. Uite că am evenimente și nu pot să le amân. Pe cuvânt, nu pentru că duc lipsă de bani, noi ne rezumăm la ce avem și îi mulțumim lui Dumnezeu că avem, dar mi-e rușine să-i refuz, sunt oameni cu care lucrez de atâția ani și trebuie să merg. Să mai treacă un pic și o să mă operez. Și cu căldurile astea.. eu am noroc că am o curte cu pomi mulți și mă plimb pe acolo, e așa de bine, ca la țară.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Spectacola.

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIV

”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”

Recent, artista spunea pentru Spectacola faptul că trebuie să ajungă de curând pe masa de operație, întrucât problema de la picior se poate agrava pe zi ce trece. Cu toate acestea, solista este ușurată de faptul că nu e vorba despre o intervenție dificilă, punându-și toată încrederea în medicii români. 

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate. Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

În ceea ce privește recuperarea, Elena Merișoreanu va trebui să stea acasă o perioadă mai lungă de timp.

”Recuperarea de 3 luni de zile. Am evenimente luate, dar o să le anulez, e mai importantă sănătatea decât banii.”, ne-a mărturisit artista.

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIV

Elena Merișoreanu nu mai cântă pe litoral

Artista ne-a mărturisit însă că publicul nu o va mai putea vedea anul acesta pe litoral. Totul din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat, din cauza cărora nu mai poate sta la soare. Totuși, aceasta ne-a dezvăluit care sunt și destinațiile ei preferate de vacanță pe care le urmează aproape anual.

”Nu mă duc pe litoral, pentru că eu am fost operată cu ani în urmă pe tiroidă și chiar nu am voie să stau la soare. Și să mă duc să stau în casă mai bine mă duc la munte. Am umblat toată planeta asta, în toate colțurile lumii am fost, dar o țară mai frumoasă ca la noi nu găsești. Avem munte, avem mare. Am fost la Bușteni, am avut un eveniment acolo și eram cazată la o familie la etajul 4. Cât de frumos se văd munții, pădurile. Și copiii mei și nepoții pleacă în străinătate și nu-și cunosc țara. Ce-i drept că prețurile sunt mult mai mari la noi în țară, dar eu nu aș mai pleca. Dacă vreau să mă duc la munte mă duc la sora mea în Ardeal, dacă vreau să stau la Vâlcea avem și acolo o casă, că soțul e de acolo. Avem toate condițiile. Astea sunt singurele locuri unde m-aș duce. Și pe Valea Prahovei, sunt îndrăgostită de locul ăla.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV

Țările străine le-am vizitat și am stat atât de mult în ele, încât nu mai vreau să le văd. Am văzut America de Nord și Sud, am văzut Africa de Nord și Sud, în Asia, peste tot am fost. Nu mai vorbesc de Europa.”, ne-a mai spus artista.

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel