Elena Merișoreanu, intervenții estetice, la 74 de ani. Cum a „întinerit” artista: ”Știi cum e, suferă baba la frumusețe”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu a apelat la medicul estetician. Cântăreața de muzică populară este extrem de mulțumită de rezultate. 

Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, și-a șters câțiva ani de pe chip, cu ajutorul intervențiilor estetice. Artista a apelat la medicii esteticieni pentru o procedură de lifting facial minim invazivă, nedureroasă și care nu implică proceduri chirurgicale. „Întinerirea” se relizează prin plantarea unor fire resorbabile la nivelul feței, menite să redea conturul și fermitatea chipului. 


"A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe.
A fost foarte bine, mi-a plăcut", a spus Elena Merișoreanu, pentru Spynews.ro

Ce alte proceduri și-a mai făcut vedeta


Artista spune că pe lângă liftingul facial, ea a optat și pentru diminuarea rudurilor de pe frunte, dar și pentru ridicarea colțurilor gurii. 


"Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele", a mai spus artista.

Elena Merișoreanu, jignită de un cântăreț celebru. Reacția artistei: „Sunt obraznici”

 

Elena Merișoreanu, dietă extremă. Ce nu mai are voie să mănânce artista

Elena Merișoreanu a slăbit mai multe kilograme, după ce a adoptat o dietă strictă.

Elena Merișoreanu și-a dedicat toată viața scenei, unde stătea ore în șir pe tocuri, fără de care artista nu s-ar vedea vreodată în fața publicului. Acest lucru i-a dăunat însă solistei, care are acum câteva probleme de sănătate la picioare, motiv pentru care trebuie să ajungă curând pe masa de operație. Până să facă însă acel pas, solista a fost sfătuită de medic să slăbească câteva kilograme. Interpreta de muzică populară nu a stat pe gânduri nicio clipă și s-a apucat de o dietă serioasă, cu ajutorul căreia a reușit deja să cântărească mai puține kilograme. Ca să atingă aceste rezultate, Elena Merișoreanu a renunțat la mai multe alimente.

”Am mai slăbit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeză, Doamne iartă-mă, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie să slăbesc, dar de la o vârstă e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poți să slăbești. Mănânc rațional, am exclus pâinea, făinoasele, eu trebuie să mănânc măcar de 3-4 ori pe săptămână carne, mănânc pește foarte mult”, a spus Elena Merișoreanu, pentru Spynews.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel