Elena Merișoreanu, factură uriașă la gaze: „Am rămas interzisă atunci când am văzut!”. Cât are de achitat artista

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu se plânge de facturile ridicate pe care le-a primit în ultima perioadă.

Elena Merișoreanu și soțul ei au o situație materială destul de bună, după cum a declarat artista în repetate rânduri, astfel încât cei doi se bucură de două pensii bine meritate, după mulți ani de activitate. Cei doi trăiesc într-o vilă destul de mare, ceea ce înseamnă, implicit, și costuri mari. Așadar, în această perioadă în care extrem de multe persoane publice se plâng de facturi uriașe la gaze sau la lumină, celebra artistă de muzică populară spune că, la rândul ei, are de achitat o sumă foarte mare la gaz.

„Dacă vă spun cât mi-a venit factura la gaze luna asta, vă speriați! Am de plătit 50-60 de milioane (n.r.6.000 de lei)! Am rămas interzisă atunci când am văzut!”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit click!

Artista spune că are mai noroc datorită faptului că soțul ei câștigă lunar o pensie destul de mare, putând astfel, că plătească toate facturile la utilități. Mai mult, aceasta a dezvăluit faptul că imobilul în care locuiește are patru centrale, ceea ce ar justifica prețul mare al facturii.

„Noroc cu bărbată-miu că el are pensie mare, că altfel nu știu de unde dădeam eu banii ăștia! Noi stăm la casă, e adevărat că avem patru centrale! Mai vin și fetele pe la noi, le-am aranjat, ele stau la casele lor, dar tot vin pe la mine ca să le dau bani, că așa sunt învățate! Eu le dau, ce să mai fac eu cu banii acum, la vârsta asta, dacă nu le dau lor, nu?“, a mai declarat Elena Merișoreanu.

VEZI și: Elena Merișoreanu, intervenții estetice, la 74 de ani. Cum a „întinerit” artista: ”Știi cum e, suferă baba la frumusețe”

 

Ce pensie câștigă Elena Merișoreanu

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit care este pensia pe care o câștigă lunar. Artista îi critica pe atunci pe artiștii de muzică populară care se plâng de câștigurile mici, întrucât acest domeniu este unul extrem de bănos, din care se scot mulți bani,

”Pensia mea este de aproape 5.000 de lei, fără câțiva lei. Atunci așa erau salariile, banul era ban, eu cu 0,5 de bani îmi aduc aminte că atunci când am venit în București mâncam dimineața, de nu îmi mai trebuia până la prânz nimic, era 0,25 de bani un pahar de lapte bătut și tot atât un corn. Tot 0,25 de bani era și tramvaiul. Pe urmă, s-a făcut 0,5. Nu poți să compari ce a fost atunci, cu prețurile care sunt acum, sunt ieșite din comun. Un om cu 1.500-2.000 nu poate trăi. Tinerii au diferite nevoi. Să fim serioși. Noi, cântăreții de folclor, nu trebui să ne plângem. Ăia de muzică ușoară nici atât, ei iau bani mulți de tot. Am fost o viață plecată prin străinătate. Eu sunt de la țară, mama îmi spunea: ”Dragă, pune-ți găleata la streașină, nu plouă, dar picură, așa și la noi. Pune în tinerețe bani deoparte, cât de cât, ca să ai la bătrânețe.”, a dezvăluit recent artista pentru Spectacola. 

VEZI și: Elena Merișoreanu, dietă extremă. Ce nu mai are voie să mănânce artista: „Măcar de 3-4 ori pe săptămână...”

 

„E o rușine. S-au câștigat saci de bani”

”Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani? Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește, mai luăm de la Credidam, mai luăm de la Uniunea Compozitorilor, ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Cine nu a fost angajat să le dea după mine și 2.000 de lei, nu mă interesează, dar să nu se mai plângă, au vile, de nu reușesc să intre prin atâtea camere câte au și se plâng de bani? E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva.”, a spus Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru SpectacolaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel