„Sunt încă atașată de Vera”. Cât de dificil i-a fost lui Theo Rose să se despartă de personajul său din Clanul: „Mi-e greu”

Data publicării:

Theo Rose a vorbit despre experiența sa de pe platourile de filmare din serialul Clanul, unde a interpretat-o pe Vera.

Theo Rose și-a încheiat de curând experiența ca actriță în serialul Clanul, de pe Pro TV, după ce personajul său a fost ucis din greșeală chiar de tatăl său corupt, Bebe Măcelaru. Această veste a venit ca un șoc pentru fanii care și-ar fi dorit un final fericit pentru avocată, dar și pentru însăși artista, care spune că s-a despărțit extrem de greu de acest rol. Theo Rose a mai dezvăluit, de asemenea, și cum a fost pentru ea experiența totală de pe platourile de filmare și dacă ar mai accepta pe viitor astfel de proiecte.

„Mi-a fost foarte greu (n.r să se despartă de personaj). Au fost 2 ani în care am mai avut o fată cu mine peste tot, mă gândeam la ea, cum o să fac, învățam text. A fost foarte frumos să lucrez la personajul ăsta, am avut parte și de suport, normal, dar sunt mândră că ăsta a fost primul meu personaj, a trecut prin toate, a fost minunat. Eu abia din sezonul 3 am fost mulțumită de ce fac în Clanul, am început să simt că reușesc să accesez niște lucruri din interiorul meu.”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de pe Pro TV.

Citește și: Theo Rose, despre a doua sarcină: „Anghel e mai nerăbdător decât mine”

A primit aprecieri din partea actorului George Mihăiță

Chiar dacă la început nu se simțea deloc confortabil cu rolul de actriță, întrucât i se părea că ocupă locul altcuiva mult mai talentat din domeniu, Theo Rose spune că anumite cuvinte frumoase primite chiar din partea actorilor consacrați au făcut-o să meargă mai departe cu încredere și să-și vadă bine atuurile.

„Au fost multe momente frumoase, ne-am și distrat în pauze, am amintiri frumoase, dar cele mai frumoase au fost monetele după secvențele care mi-au ieșit și pe care le-am simțit eu, sunt vreo 3, vorbesc foarte serios. Mi-a zis de vreo două ori bravo (n.r. Georg Mihăiță). O dată chiar la început a remarcat că am încasat o replică, ceea ce nu se întâmplă des la actorii ce sunt la început de drum, iar asta mi-a dat mare curaj și am zis că e bine, până atunci m-am simțit impostoare.”, mai spune artista.

VEZI și: Lili Sandu și-a dorit rolul lui Jojo, din Clanul. A dat casting pentru a o interpreta pe Magda: „Mi-am dorit foarte mult personajul acesta”

Ce spune despre viitoarele proiecte în actorie

Mai mult, dacă în urmă cu ceva timp, Theo Rose nu s-ar fi gândit nicio clipă că va deveni actriță, acum, artista spune că așteaptă și în viitor propuneri în acest sens. Cu toate acestea, vedeta spune că le va alege cu mare grijă și că va avea nevoie de o pauză suficient de mare, astfel încât să uite de complexitatea personajului său din Clanul, care a fost unul perfect din toate punctele de vedere. 

„Sper să urmeze proiecte, acum sunt încă atașată de Vera și mi-e greu să cred că va veni ceva la fel de provocator și de bun, dar sunt deschisă propunerilor, însă o să-mi aleg cu atenție următoarele proiecte.”, a completat aceasta.

Citește și: Silviu Mircescu, despre ultimul sezon din Clanul: „Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel