Lili Sandu și-a dorit rolul lui Jojo, din Clanul. A dat casting pentru a o interpreta pe Magda: „Mi-am dorit foarte mult personajul acesta”

Data publicării:

Lili Sandu a dezvăluit cum trece peste un eșec în actorie.

Chiar dacă majoritatea persoanelor o cunosc pe Lili Sandu din postura de prezentatoare TV, trebuie să știi faptul că aceasta este actriță la bază și tot așa s-a făcut consacrată și în lumea mondenă, întrucât a jucat în unele dintre cele mai cunoscute telenovele ale vremurilor trecute. Astfel, deși nu a mai apărut de ceva timp într-un film, vedeta nu a renunțat la acest vis, motiv pentru care a dat și castingul pentru unul dintre personajele principale ale serialului Clanul, de pe Pro TV. Mai exact, vedeta și-a dorit să o interpreteze pe „Magda”, soția lui Bebe Măcelaru, rol pe care, în final, l-a luat Cătălina Grama. Astfel, Lili Sandu dezvăluie ce sentimente au încercat-o când a aflat vestea și cum o privește acum pe Jojo.

„A luat Jojo Castingul, da. O perioadă am fost în America, am fost la castinguri, deci m-am călit de acolo. Mi-am dorit foarte mult personajul acesta, dar uitându-mă la primul episod.. Jojo mi-e și prietenă, dacă era orice altă persoană, probabil că m-aș fi enervat, dar fiind Jojo, e pe mâini bune rolul. Mi-ar fi plăcut mult să-l fac, dar cu siguranță nu aș fi fost în direcția lui jojo, ea face un personaj superb. Adică am bagaj, asta ma studiat la actorie, dar cum joacă ea și cum își intră în caracter... Ea nu e Cătălina, e Magda, e fenomenală, nu știu dacă l-aș fi făcut la fel de bine, recunosc.

Când pierzi, înseamnă că nu e momentul tău acolo. De foarte multe ori alegeam ceva și după ce semnam un contract apăreau alte chestii, dar era deja contractul semnat. Este bine așa cum e, nu trebuie să te gândești. De multe ori mă consideram că nu pot face față, dar așa era mai bine.”, a declarat Lili Sandu, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Citește și: Șerban Pavlu, complet uimit de un actor din Clanul: „Pentru mine e un șoc. De unde are tehnica, de unde știe?”

Cât de greu i-a fost lui Cătălina Grama să o interpreteze pe Magda

În momentul în care a dat castingul, Jojo ne spune că nu știa despre ce personaj este mai exact vorba, întrucât pe scenariu nu se aflau atunci greșelile gramaticale pe care aceasta le face în film. Totuși, vedeta și-a dat seama că este vorba despre un caracter puternic, impunător, pe care reușește să-l interpreteze extraordinar de bine.

„Nu mi-a fost greu, e greu parcursul, să gestionezi personajul. Mi se întâmplă cu toate personajele mele, fie că e vorba de teatru sau film, le văd în minte. Când am primit textul la casting, nu știam despre ce e vorba, la casting Magda nu avea limbajul ei din film, vorbea normal, nu incorect gramatical. Mi-am dat seama că e o femeie puternică, că e ceva cu ea, iar când am luat rolul și am primit textul normal am început să o văd în fața ochilor.”, a declarat Cătălina Grama, în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

VEZI și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

A dat blondul pe șaten, de dragul rolului

Tot de dragul rolului și din dorința de a o interpreta pe Magda extrem de bine, Jojo a decis să-și vopsească și părul, întrucât culoarea blondă i se părea a fi una prea finuță pentru un asemenea personaj dur.

„Atunci am zis că nu trebuie să fie blondă, trebuie să aibă vocea coborâtă, joasă, să fie foarte dură, dar să aibă și puțină senzualitate, feminitate. Să fie maternă, dar și dură puțin în relația cu copilul, pentru că e din lumea aia, mi-au venit toate elementele odată. Evident că pe măsură ce intri în personaj, construiești, până către final. Eu mi-am vopsit părul, mi l-am făcut pentru prima dată altă culoare, am fost blondă toată viața. A fost ciudat, așa am văzut-o eu, mi se părea că blondul este prea rafinat și dulce pentru ea. Și am avut dreptate.”, ne mai spune ea. 

Citește și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel