Silviu Mircescu, despre ultimul sezon din Clanul: „Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Silviu Mircescu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Silviu Mircescu, la Oracolul Vedetelor

Silviu Mircescu ne-a introdus în culisele unuia dintre cele mai îndrăgite seriale românești din toate timpurile. 

Serialul Clanul, de pe Pro TV, a ajuns la ultimul sezon, iar fiecare episod scoate la iveală situații cheie și tensiuni greu de gestionat de personaje și de privit de către cei de acasă, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum evoluează povestea. Pentru a afla informații inedite din culisele unuia dintre cele mai adorate seriale românești, l-am avut invitat în platoul Spectacola pe Silviu Mircescu, unul dintre personajele „cheie” ale sezonului 4, după cum ne spune chiar el.

„Din păcate, este ultimul sezon, cu regret spun treaba asta, este cel mai tare proiect din viața mea de până acum, nu doar din cauza faptului că e un serial foarte bun și  a prins foarte bine, Clanul în primul rând a format o familie, iar când spun asta mă refer și la oamenii din spatele camerelor, pentru că acolo sunt foarte mulți oameni care muncesc, cei care scriu, Lia Bugnar, Anghel Damian, tot ce înseamnă „Clanul” am format o familie, iar asta e foarte frumos. În momentul în care mergi la job și te simți ca acasă, asta mi se pare super tare.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA. 

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

Nu există tensiuni pe platourile de filmare

Mai mult, chiar dacă sunt și zile în care provocările sunt de mari, Silviu Mircescu ne spune că totul se rezolvă cu calm, întrucât în echipa „Clanul” nu a fost vorba niciodată despre certuri, ori replici mai tăioase adresate între cei care fac ca acest proiect să prindă viață. 

„Avem zile în care e greu, avem mult de filmat, nu contează, acolo e o energie și o atmosferă extraordinară, în care te simți ca acasă, cu familia, unde trebuie să și muncim. Lucrăm foarte bine împreună și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care Clanul a ieșit așa cum trebuia să iasă, un serial de succes. Facem asta în fiecare zi, când mergem la filmări (n.r. se îmbrățișează.) Nu există supărări, certuri, să auzi că urlă cineva, că e tensiune, nu, totul se construiește pe bunăstare și pe cuvântul de „familie”, să facem să fie bine.”, ne-a mai dezvăluit actorul.

Citește și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

„Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare”

Cât despre ultima zi de filmare a serialul, Silviu Mircescu spune că nu vrea deocamdată să meargă cu gândul atât de departe, întrucât nu-și poate imagina că acest proiect minunat va lua curând sfârșit.

„Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare la acest serial, probabil că o să plâng. Deocamdată nu vreau să mă gândesc la treaba asta, încă mă bucur de moment. Personajul Silviu în sezonul 4 este un element cheie, mai mult nu pot să vă spun.”, ne mai spune acesta, în exclusivitate. 

VEZI și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel