Suma uriașă pe care o cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

Data actualizării: | Data publicării:

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își doresc să se mute într-o nouă casă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au investit extrem de mulți bani în locuința în care stau astăzi, de unde nu le lipsește absolut nimic. Cu toate acestea, cei doi se gândesc din ce în ce mai mult la varianta de a se muta, chiar dacă actuala casă le oferă toate condițiile unui trai cât mai bun. Vila este dotată cu mai multe dormitoare, opt băi, dar și o piscină exterioară, suma investită în imobil fiind uriașă. Tocmai din acest motiv, artistul spune că este dispus să vândă casa de lux tot contra unei sume neașteptat de mari.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) i-o dau acum. Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. Nu se măsoară în camere.

Am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât.

Practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a declarat Tavi Clonda în emisiunea Xtra Night Show de la Antens Stars.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, acuzații dure împotriva unei educatoare: „Am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris”

Suma investită în piscina cu apă sărată

În vara anului trecut, Gabriela Cristea și Tavi Clonda erau extrem de mândri de piscina pe care au reușit să și-o amplaseze în propria curte. Aceștia au investit mii de euro pentru acest confort de care nu se bucură doar ei doi, ci și cele două micuțe.

”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro.

Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.

Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au explicat cei doi soți la Xtra Night Show de la Antena Stars.

VEZI și: Gabriela Cristea, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Mă gândeam dacă vreodată o să mai fiu om”

Cei doi, îngrijorați pentru siguranța fetițelor

Chiar dacă cele două fetițe adorau să stea în jurul piscinei, cei doi adulți și-au luat măsuri de siguranță din timp, pentru a preveni posibilele accidentări. 

„Ele (n.r fetițele ei) oricum și când nu aveam piscina, în momentul în care se trezeau, adică la 8.00 în fiecare zi, fie vară, fie iară, fie vacanță, fie sâmbătă, duminică, adică așa e programul nostru de relaxare, ele coborau în curte (...) Ele sunt foarte mici și trebuie cineva să le supravegheze. Eu oricum mi-am luat niște măsuri, că eu sunt înnebunită să nu se întâmple ceva, am auzit tot felul de povești. (...) Noi încuiem tot să nu mai poată să iasă și ascundem cheile în diverse locuri”, a mărturisit Gabriela Cristea, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Detalii pe care fanii nu le știau: „Am simțit că nu e momentul și știam situația”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel