Cum s-au cunoscut, de fapt, Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Detalii pe care fanii nu le știau: „Am simțit că nu e momentul și știam situația”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda a vorbit despre începuturile relației cu Gabriela Cristea. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste deja de ani buni de zile. Cei doi și-au întemeiat și o familie, au două fetițe minunate, iar iubirea lor este cunoscută de toți cei care îi urmăresc. Totuși, dacă acum totul parte perfect, la începutul relației lucrurile nu au fost atât de simple, mărturisește artistul. Celebra prezentatoare TV era proaspăt divorțată, iar artistul era încă implicat într-o relație. A fost nevoie de timp ca ambii să se simtă pregătiți să facă acest pas, spune Tavi Clonda. 

„Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…). Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult.

Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm.” a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu După faptă și răsplată, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, declarații neașteptate despre divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Când simți că lucrurile nu mai merg...”

Cum a început relația dintre ei

Întâlnirea dintre cei doi s-a produs pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, acolo unde Gabriela Cristea era prezentatoare, iar el solistul bandu-ului care se asigura de fundalul sonor. La început, nu a știut nimeni despre această relație, spune artistul, însă după ce și-au dat seama că se iubesc, cei doi și-au dorit ca toată lumea să le cunoască povestea de iubire. 

„Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit' a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”

Cei doi se susțin reciproc în orice situație

Recent, Gabriela Cristea vorbea despre echilibrul pe care a reușit să-l obțină în relația cu soțul ei. Tavi Clonda o susține neîncetat, iar în momentele în care nu mai poate să facă anumite atribuții, vedeta spune că bărbatul îi sare mereu în ajutor. 

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.

Mă ajută, altfel n-aș face față și, mai ales, mă ajută mult cu copiii, ceea ce este imens.”, declara Gabriela Cristea pentru viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel