Gabriela Cristea, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Mă gândeam dacă vreodată o să mai fiu om”

Data publicării:

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin momente grele. În cadrul unui podcast, Gabriela Cristea a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, mai exact, de când a rămas însărcinată cu prima ei fiică. 

Gabriela Cristea, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața ei

Gabriela Cristea a povestit, în nenumărate rânduri că a avut parte de 5 inseminări nereușite, până să rămână însărcinată. După ce a rămas însărcinată, prezentatoarea TV a fost nevoită să urmeze un tratament care să îi subțieze sângele. Vedeta s-a confruntat cu umflarea gleznelor, care îi dădeau mari bătăi de cap. Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a recunoscut că i-a fost teamă să nu rămână așa, chiar și după ce va naște. 

„Îmi aduc aminte că mi se umflaseră picioarele, aveam niște glezne cam cât era pulpa, ceva imens, eu care am niște glezne, oricât de grasă am fost, am avut gleznele subțiri. Mă uitam la ele și mă gândeam dacă vreodată voi mai fi om, așa ziceam. După două zile, după ce am născut, eram impecabilă.

Am născut prin cezariană ambii copii tocmai pentru că făceam acel tratament și a vârstei înaintate. Eu am născut-o pe Victoria la 43 de ani și nu am avut deloc recomandarea să nasc natural și sinceră să fiu nu m-a mai bătut gândul”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul unui podcast.

Gabriela Cristea, dramă de nedescris

Gabriela Cristea a trăit printr-o experiență dureroasă. Prezentatoarea TV a povestit  cum s-a luptat cu dureri crunte, în momentul în care sarcina pe care și-a dorit-o din toată inima, s-a oprit din evoluție. Vedeta a recunoscut că a fost dărâmată pe interior, dar a avut și dureri fizice crunte. 

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească ce ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înțeles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie”, a declarat Gabriela Cristea, pentru Viva!.

Mama lui Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au trecut prin momente grele, după ce soacra prezentatoarei TV  a ajuns de urgență la spital. Artistul a povestit că mama sa avea tensiunea destul de mare, motiv pentru care au decis să meargă la spital pentru a face câteva investigații medicale. 

”A avut niște probleme de sănătate, o tensiune oscilantă, noi ne-am speriat, că o mama avem! Am fost cu ea la urgențe, mă rog, am chemat salvarea, a fost destul de aiurea, dar eu am stat cumva liniștit, pentru că știam că nu are nimic cu inima sau probleme de genul acesta, pentru că nu a mai avut. Cu o seară înainte s-a simțit un pic rău și atunci ea se panichează. Așa sunt unele mame și bunici se panichează și panica aia, frica aia practic provoacă niște dereglări emoționale, creează niște blocaje și atunci se reflectă ba pe piele, ba la tensiune, dar oricum situația a fost nasoală, pentru că avea tensiune destul de mare. Dar am fost la spital și ne-am liniștit.”, a povestit Tavi Clonda, pentru playtech.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel