Anca Serea ar trece peste infidelitatea din cuplu: „Astea sunt nimicuri”. Vedeta i-ar ierta orice lui Adi Sînă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea a dezvăluit informații din intimitatea relației pe care o are cu Adi Sînă. 

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Relația celor doi are la bază extrem de multe principii, spune fosta prezentatoare TV, care recunoaște faptul că ar putea să treacă oricând peste infidelitatea soțului ei, în favoarea tuturor celorlalte beneficii pe care partenerul le aduce în viața ei. 

„Dacă ar fi doar o mică aventură, probabil că da. Sunt păreri și păreri în general ale femeilor care nu au experiență de viață bogată. Dacă treci prin foarte multe lucruri, și eu consider că am trecut prin diverse episoade, pentru mine chestiile astea sunt nimicuri. Alte lucruri sunt importante, respectul pentru femeie, dragostea pe care ți-o arată în diverse moduri, felul în care gestionează anumite situații, bugetul, planurile de viitor, cum construim împreună. Din vorbe poate spune multă lume „te iubesc”, dar lucrurile sunt faptele. Nu m-am gândit sincer dacă l-aș ierta sau el pe mine. El este foarte orgolios, nu știu ce să spun. Bărbații care sunt foarte puternici nu pot trece peste acest aspect. Femeile sunt mai tolerante și mai echilibrate.”, a declarat Anca Serea, în cadrul podcastului realizat de Cristina Șișcanu.

Te-ar putea interesa și: „Am avut o poveste unică”. Anca Serea nu a trecut peste moartea fostului soț. Vedeta, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Atunci m-am certat cu Dumnezeu”

De la ce pornesc certurile dintre cei doi

Mai mult, de-a lungul timpului au existat și zvonuri de divorț, spune Anca Serea, care neagă toate aceste lucruri. Totuși, ea confirmă faptul că între ea și artist există întotdeauna certuri, care pornesc, de regulă, din subiecte nesemnificative.


„Eu n-aș pleca, nu m-aș duce nicăieri pentru că sunt foarte fericită cu ce am. Indiferent de ce s-ar întâmpla, am copiii alături de mine, o am pe mama. Eu, cum sunt așa vorbă lungă, a apărut o dată o știre că divorțăm. Eu sunt foarte împrăștiată cu bijuteriile și nu port verighetă nici acum și când sun foarte obosită îmi scot toate obiectele. O reporteriță a venit să mă intervieveze și m-a întrebat de ce nu port verigheta și i-am spus că am divorțat  și de atunci a fost o știre. Ne certăm numai din prostii, de cele mai multe ori sunt reproșuri că eu uit să-mi încarc telefonul. Fiind foarte activă, nu mai reușesc să fac lucrurile la perfecțiune și Adi e foarte exigent, opusul meu, lui îi place să fie mereu cum spune, iar dacă nu, izbucnește cearta. Eu sunt mult mai tolerantă, găsesc mereu o rezolvare”, a mai declarat Anca Serea.  

Citește și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

Nu mai citesc subiectele din mediul online

Mai mult, vedeta spunea recent faptul că cei doi nici măcar nu mai obișnuiesc să citească articolele care apar în mediul online și care îi vizează direct.

„Când ne-am mai certat am dat o declarație de asta și ziceam că certurile sunt binevenite uneori într-un cuplu, doar că nu sunt atât de importante, dar ei nu știu ce au înțeles, ce au scris. Pe noi nu ne mai deranjează de mult, noi suntem cei care cunosc adevărul și poate să scrie lumea ce vrea. Suntem oameni normali. Suntem foarte bine, liniștiți.”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel