Suma pe care Andreea Bălan o cere pentru un eveniment privat: „Întotdeauna am cerut un pic sub valoarea...”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a vorbit despre tariful pe care-l cere pentru a onora evenimentele private. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Din acest motiv, vedeta este și foarte contactată pentru a onora evenimentele private, acolo unde prestează un adevărat show artistic. În timp ce mulți s-ar gândi că prețul cerut de solistă pentru o oră de show e exorbitantă, Andreea Bălan combate miturile și spune că, în realitate, tariful ei este mult mai mic decât al altor artiști de pe piață. Vedeta este realistă cu privire la salariile medii pe care le câștigă românii, astfel încât spune că a luat în calcul toate aceste detalii economice, înainte să își decidă propriul preț, după care va cânta la evenimentele private. 

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert? Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui podcast, pe Youtube, potrivit spynews.

VEZI și: Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

„Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte”

Andreea Bălan este conștientă de faptul că cere mai puțini bani decât mulți alți colegi din breasla sa, însă spune că acest lucru face parte din strategia sa, care a propulsat-o în topul celor mai contractați artiști pentru evenimente private.

„Eu întotdeauna am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o pentru ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme. Să zică, wow, dar ce show mi-a dat fata asta și nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare. Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte. Și ani de zile am fost numărul unu la vânzări pe concerte. Cinci ani de zile la rând. Și eram peste tot în toată țara”, a mai completat artista.

VEZI și: Andreea Bălan, ipostază de infarct. Fosta soție a lui George Burcea a renunțat la inhibiții: „Faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea”

Motivul pentru care artista nu și-a refăcut viața

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de mai bine de doi ani de zile. În timp ce tatăl copiilor ei trăiește deja o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub, fanii s-au întrebat de-a lungul timpului de ce vedeta nu încearcă și ea să-și refacă viața. Pentru a pune capăt speculațiilor, Andreea Bălan a vorbit recent despre acest subiect sensibil și a explicat de ce este un proces mai greu de atins.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Andreea Bălan, scandal la „Te cunosc de undeva”. Conducerea a luat atitudine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel