Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

Data publicării:

Andreea Bălan a dezvăluit care este motivul pentru care și-a mutat fetele de la școala privată.

Andreea Bălan este o mămică extrem de responsabilă și încercă să le ofere celor mici tot ceea ce au nevoie, astfel încât acestea să nu simtă prea mult lipsa tatălui din viața lor. Mai mult, fetițele încep să-și „copieze” din ce în ce mai mult mama și încep să împărtășească aceleași pasiuni ca și ale ei. Solista spune că atât Ella, cât și Clara au început să își dorească să devină soliste, asemenea mamei lor, motiv pentru care Andreea Bălan a luat deja o decizie radicală. Aceasta și-a mutat fetițele de la școala privată, unde erau până acum, la una specializată pe muzică, unde cele mici pot începe să-și contureze cariera artistică. 

“Dansăm prin casă și chiar la serbarea de sfârșit de an au fost întrebate ce vor să se facă când vor fi mari. Au zis că vor să fie soliste, ca mami. Atunci, le-am mutat de la particulară, de unde erau în Pipera. Le-am mutat la ”George Enescu”, la liceul de muzică. Cea mica, la grădiniță, iar cea mare la grupa 0. Deci, dacă vor să fie artiste, măcar să știe un instrument și să vedem, mai departe, ce o să se întâmple.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit ego.

VEZI și: Tavi Clonda, comentariu controversat la fotografia Andreei Bălan. Soțul Gabrielei Cristea nu s-a mai abținut

„Mă vor lua pe mine ca exemplu”

Andreea Bălan este convinsă că cele două fete îi vor urma cu siguranță drumul, fie că aleg să devină cântărețe su dansatoare. Aceasta este sigură că le oferă micuțelor cel mai bun exemplu, demn de urmat.

“Inevitabil cred că copiii imită părinții și nu cred că o să fie doctorițe, că nu au exemplu în casă. Clar mă vor lua pe mine ca exemplu și vor fi fie balerine, cântărețe, actrițe, cine știe?”, a continuat solista.

Mai mult, Andreea Bălan spune că a pregătit deja și o melodie pe care o va interpreta alături de fetițele sale, însă mai trebuie ca acestea să învețe versurile. 

“Evident, am și piesa, dar trebuie doar să o învețe ele și să o înregistrez, da”, a mai spus ea.

Andreea Bălan, scandal la „Te cunosc de undeva”. Conducerea a luat atitudine

 

 

Ce pensie alimentară plătește George Burcea pentru cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Andreea Bălan nu este în relații deloc bune cu fostul ei soț. În foarte multe ocazii, solista l-a pus pe zid pe acesta, din cauza faptului că nu petrece deloc timp cu cele mici, dar și pentru faptul că nu contribuie cu nimic material în creșterea lor. Solista dezvăluia recent faptul că George Burcea plătește o pensie alimentară nesemnificativă, prin care, în mod normal, nu ar avea cum să le crească pe cele două fete.

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami', a precizat jurata de la Te cunosc de undeva, pentru FANATIK.

Andreea Bălan, secretul unui ten perfect. Ritualul pe care îl urmează de la 18 ani: „Asta am învățat de la mama mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel