Andreea Bălan, scandal la „Te cunosc de undeva”. Conducerea a luat atitudine

Data publicării:

Andreea Bălan ar fi intrat în conflict cu producătorii emisiunii „Te cunosc de undeva”, din cauza comportamentului solistei.

Andreea Bălan ar fi avut o reacție neașteptată, la filmările uneia dintre edițiile show-ului „Te cunosc de undeva”. Potrivit cancansolista ar fi răbufnit asupra unuia dintre participanții competiției. Concret, este vorba despre colegul de echipă al Ronei Hartner, Johny Romano, care este mai nou în domeniul muzical. Așadar, blondina i-ar adresat diferite critici cântărețului, care nu și-a luat deloc rolul în serios până acum. Producătorii emisiunii susțin, potrivit sursei citate, că această atitudine nu a fost una de jurizare, ci de umilire a concurentului. Aceștia se gândesc dacă să taie respectiva secvență la montaj, nefiind deloc pe placul lor.

„Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)». A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj”, au dezvăluit sursele din conducerea Antenelor, pentru sursa citată mai sus.

Andreea Bălan dă de pământ cu George Burcea. Artista a făcut noi acuzații la adresa fostului soț: „Contrar iubirii pe care o afișează public...”

Conducerea, nemulțumită de atitudinea Andreei Bălan

Mai mult, se pare că conducerea trustului i-ar fi atras atenția blondinei, care nu ar fi la prima abatere. Totuși, Andreea Bălan a vrut să le reamintească faptul că ea este o artistă cu un pachet complet, astfel încât jurizarea nu poate ține cont doar de dans. 

„Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația.”, ar fi fost răspunsul dat de Andreea Bălan.

Se pare că nu este prima dată când Andreea Bălan ar fi avut un astfel de comportament. Conducerea spune că vedeta mereu ajunge la limita în care jignește concurenții, nefiind de acord deloc cu acest comportament.

Andreea Bălan, secretul unui ten perfect. Ritualul pe care îl urmează de la 18 ani: „Asta am învățat de la mama mea”

 

Andreea Bălan s-a sărutat cu Emilian, în cadrul show-ului de transformări

Se pare însă că vedeta are și un favorit în cadrul acestei emisiuni. Jurata competiției a fost atât de impresionată de momentul pe care Emilian și colegul său de echipă l-au pregătit într-una dintre ediții, încât s-a lăsat complet purtată de adrenalina momentului.  Cei doi au interpretat piesa Bailando, transformându-se astfel în Enrique Iglesias și Gente De Zona. Celebra artistă a fost copleșită atât de coregrafiile prezentate pe scenă, dar și de carisma celor doi. 

„A fost foarte tare, bestial, un duel foarte frumos. Emilian, ești sexy.”, a declarat Andreea Bălan.

După acest comentariu, Sore a intervenit și le-a spus celor doi faptul că, de regulă, Enrique Iglesias obișnuiește să cheme o fană pe scenă, pe care să o sărute. Diva nu a mai stat astfel pe gânduri și s-a ridicat de la masa de juriu, pentru a primi pupicul starului. Atât concurenții, cât și jurații, au fost extrem de surprinși să vadă curajul celor doi de a se săruta pe buze, în direct.

„Emilian, ca să completez ce a zis Andreea, să știi că Enrique Iglesias își alege o fată din public pe care o invită să o pupe pe scenă”, a spus Sore.

„Vreți să vă spun ceva? Iuita lui e în spate.”, a completa și Emi, de la Noaptea târziu.

Vezi AICI fotografia cu cei doi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel