Andreea Bălan, ipostază de infarct. Fosta soție a lui George Burcea a renunțat la inhibiții: „Faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea”

Data publicării:

Andreea Bălan și-a uimit fanii printr-o ipostază foarte provocatoare, în care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a scăpat de orice inhibiție, în cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Blondina, care a arătat mereu ca trasă prin inel și care s-a mândrit întotdeauna cu silueta ei de invidiat, și-a scos acum la înaintare și cele mai ascunse forme, spre încântarea tuturor fanilor care o urmăresc în mediul online. Se pare că diva fie se pregătește de lansarea unei noi melodii, fie a vrut să realizeze o ședință foto mai inedită, însă ce este cert, este faptul că i-a ieșit cu brio, lucru ce reiese din plin din feedback-urile primite de la fanii săi. Celebra solistă a pus astfel pe ea doar un body extrem de decupat și, pentru a păstra misterul, a ales să se acopere și cu o haină neagră. Atitudinea provocatoare și sexi adoptată de Andreea Băla, a completat perfect cadrul.

„Oops... faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea.”, a fost descrierea pusă de artistă la fotografie.

„Wow... perfecta!”, „Iubesc cealaltă parte a ta”, „Ești sexy”, „Minunat de frumoasaaa”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de artistă.

Andreea Bălan, scandal la „Te cunosc de undeva”. Conducerea a luat atitudine

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Cum se menține artista în formă

Andreea Bălan a avut întotdeauna o siluetă perfectă, pentru care însă artista face sacrificii destul de mari. Jurata ”Te cunosc de undeva” are doar două mese pe zi, unde nu exagerează niciodată cu cantitatea. Totuși, acest lucru îi permite vedetei să se răsfețe și cu câte un mic desert.

”Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă”, a spus Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro

Totuși, pe lângă alimentația destul de restrictivă, Andreea Bălan mai are însă un secret, ce o ajută să arate impecabil. Este vorba despre efortul fizic, pe care aceasta îl face aproape zilnic.

„Când dansez sunt fericită. Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare.

Fac exerciții în grădină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, a mai mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, sărut pasional cu un celebru artist. Aurelian Temișan și Pepe, șocați de gestul cântăreței

 

Cum a trecut artista peste cele mai mari șocuri din viața ei

 Chiar dacă acum pare că și-a revenit complet și este într-o perioadă extrem de bună a vieții ei, artista a trecut recent prin mai multe șocuri. Vedeta era pe cale să-și piardă viața, imediat ce a adus pe lume a doua fetită, iar recent a trecut și printr-un divorț, cu tatăl fetițelor sale, care s-a lăsat cu mai multe scandaluri ce nu au încetat nici până în prezent. 

„Pentru că important e să fii tu bine cu tine, să ai «self-love» și încredere în tine și toate în jurul tău se așază. Dar asta e o înțelepciune pe care o atingem mai târziu în viață. Adică lucram cu mine, doar că după stopul cardiac, apoi după divorț și apoi în ultimii ani, cam așa. Iubirea de sine nu vine imediat, trebuie să lucrezi cu tine, e un proces mai lung.

Și nu neapărat «self-love», ci bucuria de a trăi, de a lua fiecare lucru mărunt și a te bucura de tot ceea ce ai primit și tot ceea ce ți-a dat Universul.”, a declarat Andeea Bălan, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel