„Șubrezirea sănătății mele”. Andreea Marin, despre stresul de la Surprize Surpize: ”Nu aveai voie să greșești”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre perioada în care prezenta emisiunea Surprize Surprize, dar și despre partea mai puțin plăcută a lucrurilor. 

Andreea Marin a fost invitata Loredanei Negrilă, în emisiunea Briliant, de la TVR, acolo unde a vorbit despre stresul trăit în perioada „Surprize Surprize”. 

VEZI ȘI: Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin. Surpriza de la Surprize Surprize: „Eram îmbrăcat într-o vestă de ziceai că sunt de la Asociația vânătorilor și pescarilor”

"La 'Surprize, surprize' nu reușeam să domolesc stresul. Era la cote foarte înalte. Lucru care a contat în șubrezirea sănătății mele. Pentru că există și reversul medaliei. Ani și ani de zile și nopți nedormite,de stres la cel mai înalt nivel, pentru că lucrurile nu puteau să nu iasă. Emisiunea era live, te privea o țară întreagă și te priveau oameni de pe alte 5 continente. Nu exista să greșești. Nu aveai voie. Nu exista să nu iasă ceva ce ți-ai propus, alături de echipa ta, până la ora la care emisiunea era on air.", a declarat Andreea Marin în emisiunea Loredanei Negrilă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Loredana Negrilă (@loredana_negrila)

Este extrem de exigentă cu ea

"Eu nu vedeam că sunt sau nu, atât de bună. Eu vedeam ce nu mergea și ce nu era bine. Așa sunt și azi. Sunt tentată să văd ce nu merge și am de îmbunătățit. Nu stau să mă laud cu ceea ce merge. Ce merge?! Foarte bine, merge, deci pot să trec la următorul lucru care nu merge. E un mecanism interior, iar asta nu prea te lasă să te bucuri de ceea ce realizezi cu adevărat. Ești atât de concentrat pe ce mai ai de făcut, încât uiți în acest proces să te bucuri poate chiar la fiecare pas, cu pași mici de ceea ce-ți iese."

Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV

Motivul pentru care a plecat de la Surprize Surprize

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea Surprize Surprize, proiect care i-a adus un succes răsunător. După ani de zile de emisie, sute de emisiuni Live, vedeta s-a retras de la cârma emisiunii care a consacrat-o. Motivul a fost venirea pe lume a fiicei sale. 

Invitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, Andreea Marin a dezvăluit că decizia de a se retrage de la Surprize Surprize i-a aparținut și că proiectul nu a mai putut continua fără ea. mai mult, prezentatoarea TV a realizat emisiunea până în luna a opta de sarcină. 

 

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă. Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a povestit Andreea Marin în cadrul podcastului de pe YouTube. 

 

Mai mult, vedeta s-a chinuit să realizeze emisiunea până în luna a opta de sarcină, pentru a nu-și lăsa colegii fără salariu. 


„Era o decizie pe care mi-am asumat-o de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil încât mi-am plănuit treaba asta, mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea, erau zeci, aproape 100 dacă îmi aduc bine aminte”, a mai declarat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel