”Știam că viața e destul de scurtă”. Oana Lis, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, captură TV/ ProTV

Oana Lis a dezvăluit cum merge în prezent recuperarea medicală, după ce a fost diagnosticată cu cancer la piele. 

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în ultima vreme. Dacă vedeta era pusă la pământ de diagnosticul primit de soțul ei, care a a rămas imobilizat în scaun cu rotile de luni bune de zile, mai târziu, aceasta avea să afle că a fost diagnosticată cu cancer. La un control de rutină, vedeta a aflat faptul că are carcinom la piele, de unde au urmat un șir lung de analize, dar și multe emoții pentru soția fostului edil. Chiar dacă în prezent este bine, aceasta s-a comodat cu ideea faptului că viața poate fi mereu imprevizibilă, întrucât greutățile din trecut au învățat-o mai multe lecții.

”Știam că viața e destul de scurtă, mama a murit când avea 35 de ani. Viața m-a învățat cu problemele de mică, viața e o luptă din punctul meu de vedere, trebuie să ne luptăm în fiecare zi și să ne dorim să trăim”, a mărturisit Oana Lis, conform Spynews.

Citește și: Ultima dorință a lui Viorel Lis, de pe patul de moarte. Soția fostului edil este pregătită pentru ce este mai rău: „Vrea să-și dea ultima suflare...”

Cum se simte Oana Lis în prezent

Chiar dacă problemele par acum că au depășit-o, Oana Lis spune că trebuie să aibă în continuare, extrem de multă atenție la anumite detalii. Recuperarea continuă, spune vedeta, care mărturisește că trebuie să se se acopere constant și să aibă mare grijă cu expunerea la soare.

”Încă mă recuperez, am avut un carcinom de piele, iar acum normal fiind vară trebuie să am mai multă grijă să mă acopăr, cicatricea să o dau cu creme speciale care costă destul de mult. Sunt niște lucruri pe care trebuie să le faci, dar pentru sănătate trebuie să faci toate eforturile necesare”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citată.

VEZI și: De ce a dispărut Oana Lis din viața publică: „Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni”. Nu concepe viața fără Viorel

Aceasta s-a operat de urgență, după ce a aflat

Chiar dacă a aflat vestea atunci când se aștepta mai puțin, Oana Lis a luat imediat atitudine și a ajuns pe masa de operație. Cu toate acestea, sănătatea soțului ei rămâne pe primul loc, spune aceasta, care se ocupă exclusiv de starea de sănătate a fostului edil. Deși pentru multe persoane ar putea părea destul de dur diagnosticul de cancer, Oana Lis a reușit să treacă rapid peste greutăți și să se focuseze pe cele mai importante lucruri.

„Când am aflat care e situația, am urmat sfatul medicului și m-am operat. Nu sunt de părere că trebuie să facem din țânțar armăsar. Am văzut unele titluri din presă. Simt că am situația sub control, iar preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel!

Trebuie să am aceeași grijă față de Viorel, pe care trebuie să-l hrănesc și să-i dau pastilele, la anumite ore, și față de care voi continua, ca până acum, cu același program. Cu excepția operației suferite, nu s-au schimbat prea multe lucruri în viața mea. Și aștept decizia medicilor și pe viitor!', a declarat Oana Lis, potrivit playtech.ro.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis: ’’El era în divorț și tot mă invita. Eu credeam că îi e milă că sunt orfană’’



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel