Stephan Pelger se confrunta cu probleme financiare. Ce i-a spus unui prieten, cu cinci zile înainte să-și pună capăt zilelor: „Era supărat pentru că nu avea bani. Mi-a zis că regretă...”

Sursa foto: Stephan Pelger, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger, instagram

Noi informații ies la iveală în cazul morții lui Stephan Pelger. Regretatul designer s-a confesat unui prieten, cu cinci zile înainte să-și pună capăt zilelor.

Stepahn Pelger s-a stins din viață în urmă cu o săptămână. Regretatul designer și-a pus capăt zilelor, din cauza depresiei cu care se confrunta de ani buni. Acum, noi informații ies la iveală despre moartea lui Stephan Pelger. Unul dintre bunii săi prieteni a dezvăluit ce conversație a avut cu designerul, cu cinci zile înainte de tragedie.

Ce i-a spus Stephan Pelger unui prieten, cu cinci zile înainte să-și pună capăt zilelor

Unul din prietenii lui Stephan Pelger a povestit că acesta se confrunta cu probleme financiare, motiv pentru care era foarte supărat. De asemenea, bărbatul a mărturisit că regretatul designer s-a arătat dezamăgit de mai multe persoane și că și-a vărsat supărările în mai multe pahare de vin.

„Sâmbătă seara am ieșit cu el, trebuia să ne vedem și duminică, dar eu am plecat de urgență la Brașov, nu am mai apucat. Ne-am văzut la restaurant, la Cosmin (localul unde Pelger avea să meargă și cu o zi înainte de a se sinucide). Era supărat pentru că nu avea bani, cred că ăsta era singurul motiv. Și dezamăgit de anumite persoane. A băut foarte mult și atunci.

I-am spus: `lasă, că-ți revii și cu banii și dai drumul la atelier`. El mi-a zis că nu va mai da drumul la niciun atelier. L-am întrebat: `ce vrei să faci de acum înainte`. A zis: `nu știu, o să văd`', a povestit Alexandru Stroie, citat de cancan.ro.

Citește și: Ce i-a spus Stephan Pelger bărbatului cu care a stat la masă înainte să se sinucidă: „De asta era supărat. Cred că șocul acesta i-a pus capăt”

„El își vedea de viață, îl apăsa partea financiară”

„Mi-a spus despre viața lui, despre copilărie. Cel mai bine i-a fost când cocheta cu presa, cu evenimente… Dar ajunsese, acum, așa, într-un con de umbră. Din ce în ce mai puțină lume îl chema.

El își vedea de viață, îl apăsa partea financiară. Mi-a zis că regretă foarte mult că a avut contracte foarte mari, dar a tocat banii pe chartere, pe restaurante, pe toate astea. Mi-a zis: `practic, mi-am bătut atunci joc de bani`. Iar acum îi e greu. El nu a putut să doarmă sâmbătă noaptea. El a vrut să mai stau, trebuia să ieșim a doua zi cu niște prietene de-ale lui', a încheiat Alexandru.

Vezi și: Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger: ''Visul copilăriei mele era...”

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iun 2023, 19:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience