Ce i-a spus Stephan Pelger bărbatului cu care a stat la masă înainte să se sinucidă: „De asta era supărat. Cred că șocul acesta i-a pus capăt”

Sursa foto: Stephan Pelger, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger, instagram

Au ieșit la iveală noi informații despre moartea designerului Stephan Pelger.

Data de 8 iunie 2023 a venit cu o veste extrem de tristă pentru showbiz-ul românesc. Stephan Pelger s-a stins din viață, lucru care i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut pe îndrăgitul designer. Prieteni, dar și extrem de multe vedete care aveau o relație strânsă cu el nu și-au putut reveni ore bune după ce au aflat această veste, întrucât nimic nu a premeditat evenimentul tragic. Mai mult, chiar cu o seară înainte de a fi găsit mort în propria locuință, acolo unde și-ar fi pus capăt zilelor, Stephan Pelger a fost la unul dintre restaurantele sale favorite, acolo unde a stat singur la o masă, potrivit imaginilor surprinse de camera de supraveghere. Patronul restaurantului, dar și amicul său este, așadar, ultima persoană care a stat de vorbă cu designerul și care i-a auzit frământările interioare, care se pare că i-ar fi adus și sfârșitul.

„E foarte greu să stai cu o persoană la masă care a plecat zâmbind, după care să afli că nu mai există. E foarte dificil. Frământarea lui era pentru mătușa lui din Germania, mi-a spus că a făcut infarct, de asta era supărat. Mi-a spus că nu a dormit cu o noapte înainte și i-am zis hai să mai povestim, să mai vorbim un lucru, un lucru care e deranjat. Nu mi-a fost milă de el, eu pur și simplu eram prieten, cunoștință și s-au scris niște lucruri, cum că mi-a fost milă. Nu, prietenii mei nu plătesc la mine în restaurant.”, a declarat chef Cosmin, bărbatul care a stat ultim dată la masă cu Stephan Pelger. 

Citește și: Oana Roman, șocată de moartea designerului Stephan Pelger: „Mi-au trebuit câteva ore sa pot procesa că nu mai ești!”

„Cred că șocul cu mătușa lui i-a pus capăt”

Acesta spune că designerul nu a dat nicio clipă de înțeles faptul că avea curând să-și găsească sfârșitul, întrucât a plecat cu zâmbetul pe buze de la restaurant, semn că-și revenise. 

„În primă fază, era foarte supărat, dar a plecat zâmbind. Nu mi-a trecut nicio clipă prin gând că are în gând așa ceva, pentru că făcuse rezervare a doua zi la restaurant, că vine cu două prietene. Ne-am luat în brațe, ne-am luat la revedere, nici măcar o secundă nu m-am gândit. Se calmase, era ok, am stat de vorbă. Nu știa dacă să plece sau nu în Germania. Cred că șocul cu mătușa lui, că a decedat, din câte am înțeles, i-a pus capăt.”, a continuat acesta.

VEZI și: Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Stephan Pelger nu le-a cerut somnifere angajaților

Chiar dacă în spațiul public s-a vehiculat faptul că designerul ar fi cerut în acea seară somnifere de la ospătarii restaurantului, Cosmin, proprietarul locației, neagă aceste lucruri. 

„Eu nu pot să confirm treaba asta, pentru că nu mi-a spus nimeni din personal acest lucru (n.r faptul că Stephan Pelger a cerut somnifere). Nu știu, eu am stat 50 de minute, cât a stat pe terasă, am stat cu el, și nu mi-a spus mie, deci nici nu cred că a întrebat un ospătar.”, a continuat acesta.

Citește și: Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger: ''Visul copilăriei mele era...”

Ce a discutat ultima dată cu designerul

Nu în ultimul rând, acesta și-a adus aminte și de ultima discuție pe care a purtat-o cu Stephan Pelger, care era una pe domeniul în care acesta activa cu atât de multă pasiune.

„Nu am avut o relație foarte bună de prietenie. Ne-am cunoscut pentru că aveam prieteni comuni la Brașov, eram mici cunoștințe, nu aveam prea multe lucruri de spus personale. Îi plăcea mâncarea de la mine, venea, se simțea bine. Discutasem ultima dată cu el despre crearea hainelor pentru bucătari și ospătari cu mentenanță. Mi-aș fi dorit să-l țin aici, dacă știam ce se va întâmpla, a fost o chestie șoc pentru mine.”, a mai spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 12 iun 2023, 10:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience