Steliana Sima, secretul formei sale de invidiat. La ce terapie apelează artista să arate atât de bine la vârsta de 57 de ani

Data publicării:
Steliana Sima, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima, sursa facebook

Steliana Sima a dezvăluit care este secretul formei sale de invidiat, dar și la ce terapie a apelat. 

Steliana Sima se află în cea mai bună formă, la 57 de ani. Interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care arată. Recent, artista a mărturisit că este pasionată de sport, însă urăște să facă pilates. Cu toate astea, Steliana Sima preferă plimbările prin parc sau să alerge.

Steliana Sima a dezvăluit secretele formei sale fizice

Artista a precizat că a adoptat un stil de viață sănătos și are mare grijă și de alimentație. Câtăreața a mărturisit că a renunțat să mănânce în cantități mari și nu mai mănâncă pâine deloc. De asemenea, pentru elasticitatea colagenului, Steliana Sima a mărturisit că apelează la o terapie cu oxigen hiperbaric și un cocktail de vitamine pe care îl utilizează și celebra Madonna.

Și asta nu e tot! Artista își aplică ventuze și este masată cu bambus, atunci când îi permite timpul. 

„Dincolo de faptul că sunt femeie, sunt și artist. Nu aparțin doar familiei, ci aparțin și publicului. Datoria morală a fiecărui artist este că încânte și ochiul celui care ascultă”, a declarat Steliana Sima. 

Steliana Sima, despre camera lui Petrică Mâțu Stoian. IMPRESIONANT ce a găsit artista: ”Te năpădesc toate gândurile...”

„Fac masaj cu bambus și cu ventuză”

„Fac masaj cu bambus și cu ventuză. Ajută foarte mult ventuza la celulită. Dar, atenție, cine știe să facă acest masaj că altfel leșini de durere. Eu nu am avut o vânătaie nici măcar la prima ședință”, a spus folclorista la Prima TV.

Terapia la care a apelat Steliana Sima

Artista a recunoscut că a apelat și la terapia cu radiofrecvență.

„Sunt 6 sticluțe cu un cocktail care se aplică după terapia de radiofrecvență. Cocktailul ăsta se pune într-un recipient mic și vine cu oxigenul hiperbaric și merge în profunzime, lucrează colagenul”, a explicat Sima.

Citește și: Înjurături la TV. Dani Oțil și Gojira, dezvăluiri despre soția lui Horia Brenciu: „M-a făcut albie de porci”

Anamaria Prodan, motivul pentru care doarme pe așternuturi cu numele lui Laurențiu Reghecampf. „Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani”

Anda Adam, EVACUATĂ din casa din Bragadiru. Primele declarații ale vedetei: „Am fost înșelată. Este urât ce se întâmplă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel