Steliana Sima, despre camera lui Petrică Mâțu Stoian. IMPRESIONANT ce a găsit artista: ”Te năpădesc toate gândurile...”

Data publicării:
Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Steliana Sima și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Steliana Sima a dezvăluit ce a găsit în camera lui Petrică Mîțu Stoian. 

Steliana Sima a fost una dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea regretatului artist a lăsat în urmă multă durere. Marele interpret de muzică populară s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicații post-Covid. Recent a avut loc parastasul de șase luni a regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian. Acolo a fost prezentă și Steliana Sima.

Steliana Sima, despre camera lui Petrică Mâțu Stoian

Profund îndurerată, Steliana Sima a povestit despre momentele grele pe care le-a trăit. Artista a mărturisit că l-a rugat pe Doru Gușman să o lase să intre puțin în camera regretatului artist. Vedeta a povestit că totul a rămas la fel, , iar toate lucrurile din camera acestuia nu au fost schimbate.

”Am fost și în camera lui. E exact cum a lăsat-o. Doru a fost drăguț și m-a lăsat să mă reculeg în camera lui Mîțu. E patul lui așa cum îl lăsase și între perne e tabloul lui.Stai așa și te gândești… uite cum le-a lăsat pe toate, uite unde se bucură, unde se pregătea să vină să încânte publicul… te năpădesc toate gândurile”, a povestit ea într-o emisiune.

Doru Gușman s-a ocupat de parastas

Steliana Sima a povestit că Doru Gușman s-a ocupat de parastas. Artista a ajuns la casa artistului, după care a mers la cimitirul unde maestrul își doarme somnul de veci. 

”Eu am mers de dimineață pentru că am vrut să particip la tot. Am fost la el acasă, și cu domnul profesor Gușman am plecat la Biserica, s-au făcut toate cele creștinești, apoi la cimitir s-a făcut slujba. A fost organizat și ținut cont de cel mai mic detaliu. Doru, de fiecare dată când face ceva, spune: asta îi plăcea lui, așa ar fi vrut el… o face pentru sufletul lui”, a mai zis artista.

Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian

Steliana Sima a ținut să transmită și un mesaj emoționant în memoria bunului său prieten. 

,,Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian.  Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine!  Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!", a scris Steliana Sima pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel