Înjurături la TV. Dani Oțil și Gojira, dezvăluiri despre soția lui Horia Brenciu: „M-a făcut albie de porci”

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Otil și Gojira, captură video YouTube
Descriere foto: Dani Otil și Gojira, captură video YouTube

Dani Oțil și Gojira au dezvăluit ce se întâmplă în televiziune, în spatele camerelor de luat vederi.


Dani Oțil a fost invitat în podcastul „Aproximativ cu Hojira”, unde a ridicat o problemă despre care multă lume nu știe: înjurăturile de la TV. Mai exact, prezentatorul TV susține că în spatele camerelor de filmat, producătorii și regizorii înjură ca la ușa cortului. 

Eu încerc să fug cât mai mult de treaba asta. Nu știu de ce, cred că de pe vremea TVR-ului, au învățat să se exprime așa, adică nimeni nu zice „adu-mi și mie, te rog, fișele invitațiilor de mâine să le citesc”,  zice „adu-mi bip bip în fișele invitațiilor de mâine să îmi puncte puncte”.  Tot timpul sunt semnele astea de punctuație. 

 

Primul șoc a fost când ne-au pus cască la televizor, că noi am făcut radio mai întâi, la Național, și ăsta a fost primul șoc, când îți zicea producătoarea ceva în cască: „Vezi că întârzie cutărescu”,  zicea „Vezi că întârzie cutărescu puncte puncte puncte ”. Dar tu erai live și trebuia să te gândești „Băi, ce mai bag ca să mai umplem”, a dezvăluit Dani Oțil în cadrul podcastului, afirmând că este extrem de bucuros că se află într-o emisiune în care nu trebuie să țină cont de ceea ce vorbește, fiind difuzată online, pe Youtube. 

Mihai Bobonete nu mai calcă NICIODATĂ în restaurantul lui Dani Oțil: Foarte urât m-am simțit

Soția lui Horia Brenciu l-a înjurat pe Gojira

La rândul său, Gojira a făcut o mărturisire inedită. Acesta spune că Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu și producătoarea cu care lucrează la o emisiune, l-a impresionat prin modul în care a reușit să înjure, timp de trei minute, fără să se repete.  

„O să zic și eu una din casă. Eu producătoare o am pe Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Am fost făcut albie de porci. Deci am auzit o pe Alice înjurând vreo trei minute încontinuu,  fără să repete nicio înjurătură”, a dezvăluit Gojira.

 

Dani Oțil îi dă replica lui Mihai Bobonete, după gluma despre restaurantul său: „Mi-am pierdut jumătate din clienți”

Dani Oțil, prima reacție după ce soția lui s-a luat de Mihaela Rădulescu: Puteam să văd textul înainteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel