Anamaria Prodan, motivul pentru care doarme pe așternuturi cu numele lui Laurențiu Reghecampf. „Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care doarme pe așternuturi cu numele lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a publicat recent pe rețelele de socializare un filmuleț în care se vedea că pe lenjeria patului era brodat numele lui Laurențiu Reghcampf. Fanii vedetei au reacționat imediat. Ulterior, vedeta a ținut să explice faptul că pe fiul ei îl cheamă la fel ca pe antrenorul de la Universitatea Craiova.


„Băiatul meu este Laurențiu Reghecampf. Bebe așa se numește, Laurențiu Reghecampf. E pentru Bebe, normal”, a fost răspunsul dat de Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan: „Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare”

Anamaria Prodan a mărturisit că nu o interesează câte dosare îi deschide Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, impresara a precizat că este mai fericită ca niciodată. 

„Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani. Mă ocup de afacerile mele și ale copiilor mei. După divorț relația mea o voi face cunoscută, căci așa este normal. Nu știu când este următorul termen al divorțului. Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare”, a mai spus vedeta.

Impresara are pe spate un tatuaj cu chipul lui Laurențiu Reghcampf. Aceasta a declarat că îl va scoate atunci când va simți sau partenerul de viață îi va cere acest lucru

„Face parte din trecutul meu. Dacă vreodată voi simți să-l scot sau să-l acopăr o voi face fără niciun fel de comentariu. Dacă partenerul meu va cere lucrul acesta o să-l fac. Mai pot! Sunt un om învingător. Viața îți dă și bune și rele. Nu regret nicio decizie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa mai sus menționată.

Anamaria Prodan, în lacrimi

Anamari Prodan și-a lansat propriul ei parfum, în cadrul unui eveniment extrem de luxos, la care au luat parte toți prietenii apropiați ai impresarei. Aceasta a fost însoțită de Bebeto și de fiica ei, Sarah, cele două asortându-se pe plan vestimentar și optând pentru piese de culoarea neagră. Dacă Anamaria Prodan a ales să îmbrace o rochie neagră lungă, dar discretă, fata ei a optat pentru o salopetă din latex, tot neagră, cu un decolteu generos.

"După carte era firesc să vină și parfumul. Și trebuia să fie într-un cadru de vis, perfect din toate punctele de vedere. Asta suntem noi, familia Prodan.", a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel