Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Data publicării:
Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo
Descriere foto: Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă i-a aruncat mai multe replici dure lui Andrei Ciobanu, în ediția de pe 9 mai 2024 de la Survivor All Stars.

Consiliul de eliminare de la Survivor All Stars devine tot mai dificil, mai ales pentru Faimoși, care sunt în minoritate numerică și care nu mai au nicio șansă pentru a se salva din fața votului pentru duelul de eliminare. Cu toate acestea, cei roșii nu-i menajează deloc pe Războinici, iar asta a arătat și atitudinea pe care Ștefania a avut-o față de Andrei Ciobanu, cel care chiar deține și colanul de imunitate. Astfel, fosta Faimoasă a ținut să-i reproșeze acestuia mai multe lucruri, spunându-i chiar că locul său trebuia să fie acasă, nu în competiție.

„Ușor, ușor parcă mă iau și emoțiile, în camp eram ok, m-am trezit bine, după m-a luat nostalgia și m-a lovit realitatea că e posibil să pleca acasă și sunt pregătită pentru orice s-ar întâmpla. Da, mi-aș dori duel cu Andrei Ciobanu, cred că dacă ar fi câștigat TJ colanul asta s-ar fi întâmplat, pentru că tot am dat noi în Sorin în ultimul timp la nominalizări, dar el chiar a evoluat și este și un om foarte mișto.”, a spus Ștefania la consiliul de eliminare.

Citește și: Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Cum se apără Andrei Ciobanu

Fostul Războinic a venit imediat cu o replică pe măsură și i-a spus fostei sale colege de trib faptul că a luptat pentru cei roșii așa cum a făcut-o și pentru Războinici, motiv pentru care acuzațiile sale nu sunt fondate.

„De Andrei ce pot să zic? Am aceeași părere, nu am încredere în el, nici nu vreau să am și da, cred că trebuia să fie acasă de mult.”, a continuat aceasta.

„Eu am simțit de la bun început, din momentul în care am scris pe foaie Ana Porgras și am dat în prietena ei, era normal, când am plecat de la Faimoși, am simțit un val mare de... Dar de de? Eu nu am ales să plec de la Faimoși, nu am greșit nimănui, am încercat să lupt pentru ei, am adus puncte, am ajutat la victorii, ne-am împrietenit, nu am făcut nimic clar, nu am trădat, doar am votat un nume, am fost real.”, a intervenit și Andrei Ciobanu.

Citește și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Ștefania, deranjată de atitudinea lui Andrei Ciobanu

Mai mult, Ștefania se pare că nu a uitat nici ultimele cuvinte pe care le-a rostit Andrei Ciobanu atunci când trebuia să fie eliminat și când, de fapt, a mai primit o șansă la Războinici. Înainte ca acesta să știe însă ce avea să-l aștepte, le-a declarat dragostea Faimoșilor.

„Ultimele tale cuvinte din echipa noastră au fost „Faimos până la capăt. Sper ca un Faimos să câștige”, i-a spus Ștefania.

„Pentru că plecam din echipa Faimoșilor acasă, e logic, e normal, părăseam competiția în echipa asta.”, a completat el.

„Era firesc ca tu să fii acolo, dar eu mi-am spus părerea. Dacă TJ ar fi luat colanul, ar fi fost un duel între noi.”, mai spune acesta.

VEZI și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / videoGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel