Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Data publicării:
Survivor All Stars, sursa foto Voyo
Descriere foto: Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Daniel Pavel a făcut un anunț neașteptat la Survivor România.

Competiția Survivor All Stars devine din ce în ce mai aspră și plină de provocări, iar cu cât numărul concurenților se diminuează și el, cu atât și deciziile de eliminare devin unele tot mai grele. În acest sens, deznodământul ultimului consiliu de eliminare a fost unul extrem de neașteptat, întrucât Zanni a fost cel care a pierdut duelul cu TJ Miles, colegul și prietenul său. Ce nu știu încă concurenții este că acesta nu a fost trimis în România, ci pe insula exilului, acolo de unde va primi o a doua șansă.

Așadar, în ediția de pe 9 mai 2024, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat mai întâi publicul de acasă care va fi drumul lui Zanni în competiție și ce se va întâmpla cu cel care va trebui să plece în această seară acasă. 

„Bună seara la consiliul tribal, națiune Survivor. Mare de flăcări, mare de emoții ca de fiecare dată într-un consiliu. Voi începe prin a vă aminti că un membru la consiliul anterior al Los Banditos a părăsit competiția pe motive medicale. Este vorba despre Aan Porgras, iar un alt membru a pierdut duelul și a mers în exil chiar în Săptămâna Patimilor, este vorba despre Zanni.”, a început să le spună Daniel Pavel publicului, înainte ca concurenții să vină la consiliul de eliminare. 

Citește și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Ce se va întâmpla cu Zanni la Survivor All Stars

Așadar, spre uimirea concurenților, Zanni va mai primi o a doua șansă. Nu doar el va avea parte de acest beneficiu, ci și concurentul care va pierde duelul de eliminare din ediția de pe 9 mai, care va fi, cel mai probabil, tot un Faimos, întrucât Andrei Ciobanu, un Războinic, deține colanul de imunitate și, deci, avantajul echipei albastre, care oricum este mult mai numeroasă.

„Concurenții nu știu ceea ce s-a întâmplat cu Zanni după încheierea duelului și nici el nu știe ce s-a întâmplat în trib, după ce a plecat în exil. Astăzi, membrii tribului vor trebui să voteze și să decidă cine va merge la duel. Ceea ce ei nu știu este faptul că acel concurent care va pierde în această seară duelul va primi o șansă de a se întoarce în trib, aceeași șansă pe care o are și Zanni.”, a continuat acesta.

VEZI și: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video

Un concurent va părăsi definitiv competiția

Ce este însă cert este că de această dată un concurent va părăsi de îndată emisiunea, fără să i se mai acorde o nouă șansă.

„Cei doi vor avea parte de încă un duel, care-l va trimite pe unul dintre ei înapoi în trib, iar pe celălalt definitv acasă, să înceapă consiliul.”, a mai spus acesta.

Citește și: Aflat în exil, Zanni caracterizează concurenții de la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre TJ Miles și Andrei CiobanuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel