Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Data publicării:
Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iancu Sterp, Andrei Ciobanu, sursa foto Instagram

Andrei Ciobanu a avut o reacție neașteptată, după ce la Survivor All Stars i s-au adus mai multe acuzații ce-l vizau direct pe Iancu Sterp.

Andrei Ciobanu a fost unul dintre cele mai controversate personaje de anul acesta de la Survivor All Stars, care a avut parte de mai multe conflicte cu diferiți concurenți din tabără roșie, cât și albastră. Cel mai tensionat punct a fost însă cel în care acesta a fost „demascat” de către Zanni în fața lui Iancu Sterp, Faimosul spunând pe atunci faptul că acesta ar fi fost bârfit de Andrei Ciobanu, cât timp a părăsit tabăra Războinicillor și a fost mutat la adversarii săi.

Timpul a trecut însă și, întorși în țară, concurenții au avut fel de fel de reacții cu privire la lucrurile care s-au întâmplat în Dominicană. Asta s-a întâmplat și cu Andrei Ciobanu, care a făcut un comentariu cu privire la subiectul în care a fost implicat pe timpul competiției. 

„Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie bazată pe respect și loialitate! Nu am trădat și nu voi trăda niciodată! Am respectat și am iubit oamenii ce mi-au intrat în suflet! Mi-am ales oameni atent în viața mea, care nu apleacă urechea la minciuni, adevîruri denaturate, și roluri de OSCAR jucate murdar! Televiziune, pentru mine, înseamnă sã fii real și sincer! Nu disperat după bani! Este al 8-lea show televizat la care particip și dacă ar fi să câștig, vreau să câștig pe dreptate, pe educația primit de la părinții mei, respect, demnitate și omenie! Sunt și voi fi un exemplu pentru biețelul meu TUDOR!”, a scris Andrei Ciobanu, pe rețelele de socializare.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Cătălin Moroșanu a vrut să fie eliminat de la Survivor All Stars: „De asta am plecat, nu am mai suportat” / video

Andrei Ciobanu susține că nu l-a vorbit de rău pe Iancu Sterp

Astfel, în ciuda declarațiilor și reacțiilor negative care s-au stârnit pe atunci în competiție, Andrei Ciobanu a dezvăluit faptul că nu există niciun fel de dovadă care să ateste aceste declarații pe care Zanni le-a făcut la un moment dat.

„Cât s-a dat în prietenia asta, degeaba, fără nimic, nu au existat dovezi, nu a fost nimic, nu s-a întâmplat nimic. Eu să-l vând vreodată pe Iancu, tancul meu? Aș sta să fac niște colaje, să vedeți ce am spus eu de Iancu.”, a adăugat acesta.

Citește și: Aflat în exil, Zanni caracterizează concurenții de la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre TJ Miles și Andrei Ciobanu

Care sunt declarațiile inițiale ce au stârnit revolta

Astfel, toată intriga a pornit în momentul în care Zanni a avut un moment de răbufnire și l-a atenționat pe Iancu Sterp cu privire la intențiile ascunse pe care prietenul său le are asupra sa. 

Zanni: Ai venit ca un câine la noi în echipă, să ne spui cum e Iancu și că face manevre din primul sezon, ca să nu-l judece publicul.

Iancu Sterp: Stai, că nu am înțeles-o pe aia cu mine, trebuie să mi-o spui.

Zanni: La un joc „Adevăr sau provocare” a fost întrebat de Ciomag dacă profită cu relația cu Iancu. Ultima propoziție a fost că profită de relația cu Iancu și ce, că toată lumea profită. A spus că Iancu Sterp oricum este un individualist, că doar el se gândește la tine, că tu nu te gândești la el în competiția asta și că-ți arată el ție. Și că tu l-ai trădat în primul sezon.

VEZI și: Zanni, complet dezamăgit de TJ Miles. Războiul continuă: „A încercat să mi le ia pe fete, să rămână el cu ele”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel