Ștefania de la Războinici, făcută praf de Faimoși: „Este atât de individualistă. Asumă-ți că poți să fii bătută”

Data publicării:
Tj Miles, Ștefania/ captură video Voyo
Descriere foto: Tj Miles, Ștefania/ captură video Voyo

Cei din echipa roșie au dezbătut mai multe situații care au avut loc în timpul probei de recompensă, de pe 19 martie.

Tensiunile dintre Războinici și Faimoși de la Survivor All Stars se amplifică pe zi ce trece, iar dorința de a demonstra că cei din echipa lor sunt cei mai buni, este și ea din ce în ce mai mare. Asta s-a întâmplat și în ediția de pe 20 martie, când cei din echipa roșie au pus-o dur la zid pe Ștefania din echipa albastră, care s-ar fi crezut mult prea puternică decât ar fi fost, de fapt. Faimoșii au fost, astfel, extrem de fericiți nu doar să câștige proba de recompensă, ci și să o înfrângă pe aceasta pe traseu.

„Vezi ce înseamnă, vine Ana din Bacău și o bate pe Ștefania, asta e viața și ăsta este All Stars. Nu poți să preconizezi.”, a spus Andrei Ciobanu.

„Ștefania este atât de individualistă. Asumă-ți, fată, că poți să fii bătută și mai ales de o fată de Ana Pal, care te-a pus cu capul în jos tot meciul trecut. I-am zis Anei Pal cât este de important să ia punctul de la Ștefania.”, a spus tăios și TJ Miles.

Citește și: Zanni îi face praf pe Războinici, după ce au votat-o pe Oana Ciocan către eliminare. Acuzațiile dure aduse de Faimos

Ce spune Alexandra Duli despre Ștefania

Nu doar cei din echipa roșie au observat teama cu care Ștefania a intrat pe traseu, ci și Alexandra Duli, care a fost extrem de nervoasă pentru atitudinea pe care a avut-o coechipiera sa cu o zi înainte. 

„Ștefania când a intrat cu Ana Pal se vede că se ... pe ea de frică. Efectiv îi era frică și știu că așa intră ea cu frică, știa că Ana Pal e mai bună și voia să aducă punct, ce vrei să spun? Acum s-a văzut orgoliul dintre ele două, cumva puteam să ne bazăm pe băieți că pot aduce această victorie. Ștefania noastră cumva se vede cea mai bună și îndemânatică, nici ea nu mai e sigură cum era înainte. De câte ori ele pierd, există o scuză pentru care s-a întâmplat asta. Când eu încerc să dau un sfat, a sărit pe mine, ea nu a băgat niciun cerc, ce scuză ai să nu bagi niciun cerc? Apoi Ștefania a început că nu există tobogan, care ne dă nouă mare avantaj.”, a spus și Alexandra Duli. 

VEZI și: Tensiuni uriașe între Sorin și Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars: „Deja mă calci pe coadă. Vreau să văd bărbăție”

Fetele dine echipa albastră și-au împărțit replici tăioase și în timpul probei de recompensă

Replicile tăioase între Războinice s-au dat și în timpul probei de recompensă, când tot Alexandra Duli a fost cea care le-a atras atenția fetelor care, în opinia sa, își găseau fel de fel de pretexte care să le justifice faptul că nu aduceau puncte. 

„De ce tot vă gândiți la tobogan? Vă gândiți la ceva care nu se va întâmpla. Nu se poate întâmpla, dacă ăsta e jocul.”, le-a spus Alexandra Duli colegelor sale. 

„Și de mine te iei, suntem și noi frustrate.”, a declarat și Maria Chițu.

„Eu ți-am spus doar ce am văzut, atât. Nu a fost despre tine vorba. Te enervezi pe mine că nu ai dat bine? E problema ta.”, a adăugat Duli.

„Mă lași să vorbesc?”, a continuat Maria.

„Nu ți-a zis nimeni să taci din gură.”, i-a răspuns răspicat colega sa. 

Citește și: Imaginile de la Survivor All Stars care nu s-au văzut la televizor. Jador: „S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel