Ștefan Bănică, părere radicală despre Carla’s Dreams. A zis tot, fără rețineri: „Eu nu mai vreau să văd un personaj”

Data publicării:
Ștefan Bănică, Carla’s Dreams, sursa Instagram, captură video Youtube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Ștefan Bănică, Carla’s Dreams, sursa Instagram, captură video Youtube/ DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Ștefan Bănică a vorbit despre caracteristicile principale pe care ar trebui să le aibă orice artist.

Ștefan Bănică Junior este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Are o carieră foarte longevivă și, în ciuda noilor trenduri și artiștilor care acaparează constant această industrie, el s-a menținut mereu în topul clasamentului și nu și-a dezamăgit niciodată publicul. Acest lucru nu i-a adus doar faimă, ci și un câștig financiar substanțial, însă artistul spune că putea avea conturile și mai pline, decât ele sunt deja în prezent. Cu toate acestea, Ștefan Bănică mărturisește că a preferat să refuze adesea diferite proiecte, în ciuda sumelor care erau în joc, întrucât compromisurile nu i-au marcat niciodată viața profesională.

„Am spus ”nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu”, a explicat Bănică, potrivit impact.

Citește și: Andreea Marin îi interzice total Violetei acest lucru: „Nu pot fi de acord cu ceea ce se întâmplă în lumea tinerilor”

Ce reproș are la adresa lui Carla’s Dreams

Mai mult, Ștefan Bănică consideră că orice artist ar trebui să fie transparent cu publicul său. Oamenii își doresc să-și cunoască cu adevărat idolii, mai ales când plătesc un bilet pentru un concert live. În acest sens, fostul soț al Andreei Marin nu este deloc de acord cu decizia artistului de a purta o mască, atunci când iese în spațiul public.

„Păi..de exemplu..am zile în care am ochii umflați, uneori port ochelari sau ochelarii de vedere. Teatrul este una și te ascunzi în spatele unui personaj, de exemplu, Emilia (fiica mea) spunea cum ar fi să ne punem niște costume să nu ne cunoască nimeni, văzuse la petrecerea băiatului, așa e și în spatele personajului teatral, nu te cunoaște nimeni, cum e și Carla’s Dream. El e în spatele unei măști, noi nu știm cine e cu adevărat. E o alegere. În momentul în care te duci la un concert, eu nu mai vreau să văd un personaj. Eu vreau să fii ăla care ești!”, a mai spus artistul.

VEZI și: Virgil Ianțu rupe tăcerea. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Ștefan Bănică Jr, după ce au fost în conflict: „Nu îmi place să am pe suflet asta”

Cum explică Carla’s Dreams costumația pe care o poartă mereu

Foarte mulți oameni au fost curioși, de-a lungul timpului, cu privire la motivul pentru care artistul este mereu mascat. Toți își doresc să știe cine este cu adevărat solistul, iar pentru a pune capăt curiozităților, acesta explica recent de ce a luat această decizie destul de controversată.

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii.

Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată.”, spunea în trecut Carla’s Dreams, potrivit Fanatik

Citește și: „Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel