Virgil Ianțu rupe tăcerea. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Ștefan Bănică Jr, după ce au fost în conflict: „Nu îmi place să am pe suflet asta”

Data publicării:
Sursa foto: Virgil Ianțu și Ștefan Bănică JR, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Virgil Ianțu și Ștefan Bănică JR, instagram/ colaj foto

Vrgil Ianțu a dezvăluit cum ce relație este acum între el și Ștefan Bănică Jr, după ce au fost în conflict.

Virgil Ianțu și Ștefan Bănică s-au cunoscut datorită pasiunii lor comune, muzica. Cei doi au făcut parte dintr-o trupă muzicală, intitulată The Fifties. Cu toate astea, spre surprinderea tuturor, trupa s-a destrămat din cauza unor tensiuni, iar prezentatorul Tv și celebrul artist au rupt legătura și nu au mai vorbit o bună bucată de vreme.

Cum se înțelege Virgil Ianțu cu Ștefan Bănică Jr, după ce au fost în conflict

Recent, Virgil Ianțu a fost invitat în podcast-ul moderat de Jorge, acolo unde a vorbit despre relația sa cu Ștefan Bănică Jr. 

„Tu mai vorbești cu el?”, l-a întrebat Jorge pe Ianțu.

„Da sigur, cum, Doamne iartă-mă! A fost o etapă…practic nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii stupide atunci din partea amândurora și bine că a trecut. Ne-am întâlnit la un moment dat la evenimentul unui prieten, ceva, un botez și am stat de vorbă”, a povestit Virgil Ianțu.

„Dar cine a greșise?”, a mai întrebat Jorge.

„Probabil că amândoi. Și nu a mai contat…a trecut, eram totuși de atâția ani împreună. Era o prostie să stăm așa ca fraierii supărați, și mie nu îmi place să rămân cu o încărcătură negativă nicicum. Prefer să renunț eu și să las de la mine, dar să nu rămân cu o supărare cu cineva. Nu îmi place să am pe suflet asta”, a mai adăugat Virgil Ianțu.

Cum s-au cunoscut Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri.

A ținut vreo nouă ani.  A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru”, a povestit Virgil Ianțu în podcast-ul lui Măruță, cu ceva timp în urmă.

Virgil Ianțu, motivul pentru care s-a destrămat trupa

„Totul s-a terminat probabil din cauza unui moment în care ne-am încordat amândoi și nu a fost bine. A fost o tensiune care s-a creat, poate că a fost orgoliu din ambele părți. Cel mai important a fost că, după o vreme, ne-am pus la masă împreună, am vorbit și ne-am spus că e păcat să stricăm totul. Nu ne-am vorbit câteva luni. Totuși, am jucat împreună și la aceeași piesă de teatru, ne tot vedeam, era nenatural să stăm supărați”, a mai povestit prezentatorul TV,în podcast-ul lui Măruță

Citește și: Marcel Pavel desființează rețelele de socializare: „Fiecare își dă cu părerea, înjură, te jignește cine vrea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel