Ștefan Bănică, mesaj emoționant la 27 de ani de la moartea tatălui său: „A plecat să joace în ceruri”

Data publicării:
Ștefan Bănică jr și Ștefan Bănică Senior, foto Facebook
Descriere foto: Ștefan Bănică jr și Ștefan Bănică Senior, foto Facebook

Ștefan Bănică a postat un mesaj emoționant în memoria tatălui său. 

Ștefan Bănică senior a fost unul dintre cei mai mari artiști ai României. S-a născut pe 11 noiembrie 1933, la  Călărași și s-a stins din viață pe 27 mai 1995, București. A fost actor de film si de teatru, dar a știut și cum să cucerească inimile românilor cu muzica sa.

La 27 de ani de la moartea tatălui său, Ștefan Bănică Junior a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care spune că își dorește ca noile generații să cunoască munca acestuia. 


„27 mai 1995 - 27 mai 2022 înseamnă 27 de ani de când tatăl meu a plecat să joace în ceruri, dar a rămas în memoria afectivă a tuturor celor care l-au văzut, l-au ascultat și l-au iubit. Îmi doresc ca noile generații să-l descopere, având acces la multe materiale memorabile cu el pe internet”, a scris Ștefan Bănică jr, pe Instagram  în dreptul unei imagini cu tatăl său. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official)

 

Ștefan Bănică, despre DEBUTUL în actorie: Tata nu m-a ajutat absolut deloc

Ștefan Bănică: Din păcate, a prins doar un singur concert de-al meu

Ștefan Bănică se bucură de o carieră de succes atât în televiziune, cât și pe plan muzical. Acest lucru nu este întâmplător, pentru că artistul a avut în familie un exemplu foarte bun de urmat, de la care a putut să se inspire și care l-a sfătuit la orice pas. Chiar dacă a apucat să participe doar o singură dată la concertul său, Ștefan Bănică spune că tatăl lui l-a susținut întodeauna și a fost foarte mândru de el.

"Atunci când am intrat la Institutul de Teatru a fost momentul în care tata şi-a dat seama că vreau să fac într-adevăr meseria asta. Nu m-a ajutat absolut deloc cu pregătirea pentru Institut şi, atunci când am fost admis, respectul lui a fost cu atât mai mare. Şi din momentul ăla a fost interesat de absolut tot ce făceam. Tata a apucat să mă vadă în premiere la teatru şi filme, în show-uri de televiziune.

Din păcate, a prins doar un singur concert de-al meu. Dar în timpul ăsta mi-a dat multe sfaturi, unele dintre ele s-au pliat perfect pe personalitatea mea. Ele veneau din experienţa lui, care era colosală, dar e important să vezi ce ţi se potriveşte, pentru că era experienţa lui, nu a mea. Aşa le spun şi eu copiilor mei: „Eu vă dau exemple din experienţa mea, iar voi luaţi de la mine ce credeţi că e bun pentru voi.", a declarat Ștefan Bănică, potrivit viva.

Ștefan Bănică și-a educat copiii cu strictețe: Nu-mi plac copiii de bani gata

Ștefan Bănică: Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic

„Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa și la 25 de ani la fel cum mă pupa și când eram mic. De față cu toată lumea, nu avea nicio treabă cu chestia asta. Distanța ți-o impunea prin modul lui de a gândi. Eu am avut norocul că am fost ca un burete, adică luam cam tot ce vedeam, prindeam', a dezvăluit Ștefan Bănică, în cadrul unui podcast, potrivit viva.ro.

Ștefan Bănică Jr, confesiuni emoționante despre părinții săi: "Sunt sursa mea de energie unică"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel