Ștefan Bănică Jr, confesiuni emoționante despre părinții săi: "Sunt sursa mea de energie unică"

Data publicării:
Stefan Banica Junior, foto Facebook
Descriere foto: Stefan Banica Junior, foto Facebook

Ștefan Bănică Jr și-a deschis sufletul și a făcut declarații emoționante despre părinții săi.

Stefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România: Cântăreț, actor, compozitor și om de televiziune. Cântărețul a fost întotdeauna discret în legătură cu familia și viața personală. Cu toate astea, recent, a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui. Ștefan Bănică Jr a făcut devăluiri emoționante despre celebrul său tată.

„Eu fac tot ce ține de mine pentru a-i ține memoria vie pentru generațiile care urmează. Asta-i treaba mea vizavi de tata și nu neapărat ca fiu, ci ca coleg, pentru că merită cu prisosință”, a povestit Ştefan Bănică Jr.

În ceea ce o privește pe mama sa, artistul a detaliat: „mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui. Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor. Sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești”.

 

Ce spune Ştefan Bănică despre relaţia cu fiul său cel mic

 

Clebrul artist a vorbit și despre relația pe care o are fiul său, Alexandru. Ștefan Bănică a mărturisit că se bucură cât de mult poate de momentele pe care le petrece cu mezinul familiei.

„Am învățat că dacă e să cazi într-o depresie, nu te ajută la nimic. Trebuie să existe o parte plină a paharului. Care-i aia? La mine a fost faptul că am stat cu cel mic, cu Alexandru, timp pe care cu ceilalți doi, cu Violeta și cu Ștefan, n-aveam cum. Mă-ntrebam, când aș fi stat eu, cine-mi dă înapoi anii pe care nu i-am petrecut cum aș fi vrut… Ștefan are 20 de ani, Violeta are 14 ani. Cu ăsta mic am stat doi ani și jumătate și este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil: să ne jucăm, să cântăm împreună, să mergem să ne plimbăm, să vorbim în mașină. Am pierdut niște concerte, am pierdut niște spectacole, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, nu cred că aș face nicio schimbare din ultimii ăștia doi ani”, a povestit Ștefan Bănică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel