Starea de sănătate a lui Bruce Wilis s-a agravat. Actorul nu se mai poate exprima clar din cauza demenței

Data actualizării: | Data publicării:

Un prieten apropiat al actorului dezvăluie câteva dintre impresiile lăsate de Bruce Willis, în urma diagnosticării cu demență.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bruce Willis, care este și creatorul serialului "Moonlighting", Glenn Gordon Caron, transmite că actorul și-a pierdut foarte mult din capacitatea de a comunica, în urma luptei cu demența.

În 2022 actorul a fost diagnosticat cu demență, iar primele simptome le observaseră membrii familiei. Cu toate că vestea a fost cumplită, soția sa încearcă să vadă „aspectul bun” din tot contextul, spunând că „este mai bine acum, după ce ai identificat problema”.

Vezi și: "Demența este grea". Soția lui Bruce Willis, primul interviu după diagnosticul teribil al marelui actor /VIDEO

Caron a dezvăluit marți că a încercat să-l viziteze pe actorul din "Die Hard", în vârstă de 68 de ani, aproape în fiecare lună de când a fost diagnosticat pentru prima dată cu afazie - și mai târziu cu demență - în martie 2022.

"Nu sunt întotdeauna atât de generos, dar încerc și vorbesc cu el și cu soția lui, Emma Heming Willis, și am o relație bună cu cei trei copii mai mari ai lui," a spus Caron. "Am încercat foarte mult să rămân în viața lui.", a mai adăugat acesta, potrivit pagesix.

Ce este uimitor la boala lui este faptul că, dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce Willis, nu există nimeni care să aibă mai multă dorință de viață decât el”, a mai adăugat regizorul. "El iubea viața și ... adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să trăiască viața la maximum."

Deși Caron știe în adâncul sufletului că Willis este încă aceeași persoană, spune că este ca și cum actorul "vede viața printr-o ușă de plasă."

"Părerea mea este că în primele minute știe cine sunt," a spus el despre vizitele sale la Willis. "Nu este complet verbal; obișnuia să fie un cititor înfocat - nu voia ca nimeni să știe asta - și acum nu mai citește. Toate aceste abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, și totuși el este încă Bruce."

Vezi și: Fiica lui Bruce Willis, dezvăluiri tulburătoare despre căsătoria mamei sale cu Ashton Kutcher. Cum i-a marcat copilăria: „A fost foarte greu”

"Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că el este acolo," a remarcat el, "dar joie de vivre a dispărut."

Cu toate acestea, înainte ca starea lui Willis să se agraveze, Caron a reușit să-i spună că serialul lor de succes de pe ABC, "Moonlighting", urma să fie difuzat pe Hulu.

"Știu că este foarte fericit că emisiunea va fi disponibilă pentru oameni, chiar dacă nu poate să-mi spună asta," a declarat Caron, în vârstă de 69 de ani. "Când am avut timp să stau cu el, am discutat despre asta și știu că el era entuziasmat."

Willis a avut o pauză mare în carieră cu serialul creat de Caron în 1985, când a fost distribuit în rolul detectivului David Addison.

"Procesul de a aduce „Moonlighting” pe Hulu a durat destul de mult și boala lui Bruce este o boală progresivă, așa că am putut să comunic cu el, înainte ca boala să-l facă atât de neputincios cum este acum, cu speranța de a aduce emisiunea în fața oamenilor," a continuat Caron. "Știu că înseamnă mult pentru el."

Willis a fost diagnosticat oficial cu demență frontotemporală la începutul anului 2023, aproape un an după ce a anunțat retragerea sa din actorie din cauza afaziei.

În acest timp, familia sa - în special soția sa - a continuat să împărtășească actualizări despre starea tot mai gravă a starului, pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel