Fiica lui Bruce Willis, dezvăluiri tulburătoare despre căsătoria mamei sale cu Ashton Kutcher. Cum i-a marcat copilăria: „A fost foarte greu”

Data publicării:

Tallulah Willis, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore,  a vorbit sincer despre modul în care căsătoria mamei sale cu Ashton Kutcher a afectat-o negativ în copilărie.

Designerul în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit în timpul emisiunii Stars on Mars, că "nu a înțeles pe deplin" faima familiei sale până la relația lui Demi Moore cu fostul actor din That '70s Show, acum în vârstă de 45 de ani, potrivit UsMagazine.

"Era prin 2003, și mama mea tocmai începuse să se întâlnească cu Ashton", a amintit Tallulah Willis în timpul episodului. "A fost acel moment, când se întâmplau multe lucruri, când am intrat cu adevărat în mine."


Tallulah, care este cel mai mic copil al lui Demi Moore, în vârstă 60 de ani, și al lui Bruce Willis, a mărturisit: "Asta m-a trimis, într-adevăr, într-un incendiu total de gunoi. A fost foarte greu și încă despachetez."

Fondatoarea Wyllis avea doar 8 ani când actrița din G.I. Jane s-a căsătorit cu Kutcher. La acea vreme, Moore avea 40 de ani, iar actorul de Two and a Half Men avea 25 de ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani înainte de a se despărți în 2011. Demi Moore și  Kutcher și-au finalizat divorțul în 2013.

VEZI ȘI: Fiica lui Bruce Willis bănuia că tatăl ei era bolnav de mult timp. Care au fost primele semne de demență ale actorului: „A fost devastator"


După despărțirea lor, Kutcher a vorbit despre greutățile de a deveni tată vitreg la 20 de ani și de a se alătura familiei mixte a lui Moore. În afară de Tallulah, actrița din Ghost mai are alături  Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, încă o fiică, pe Rumer, acum în vârstă de 34 de ani, și pe Scout, acum în vârstă de 31 de ani.


"Aveam 26 de ani și aveam responsabilitatea unui copil de 8, 10 și 12 ani", a declarat Ashton Kutcher în ianuarie pentru Esquire, comentând cartea de memorii a lui Moore, Inside Out, care descria suișurile și coborâșurile lor ca și cuplu. "Așa trebuie să experimenteze unii părinți adolescenți vârsta de 20 de ani".

Kutcher a mărturisit despre cartea actriței "Propunere indecentă" că l-a enervat, deoarece a provocat o mai mare atenție mediatică asupra soției sale, Mila Kunis, și a celor doi copii ai lor, Wyatt, 8 ani, și Dimitri, 6 ani.

În cartea de memorii a lui Moore, actrița a dezvăluit că a suferit un avort spontan în timp ce se întâlnea cu Ashton Kutcher. Kutcher a declarat pentru Esquire că a fost "foarte, foarte dureros" să treacă prin această pierdere. El a adăugat că divorțul de Moore l-a făcut să se simtă ca un "un ratat".

El a precizat că, pentru a progresa, a trebuit să "recunoască ceea ce a făcut greșit și să mergi mai departe". Se pare că Kutcher a făcut acest lucru cu Kunis, 39 de ani, cu care s-a căsătorit în 2015.

Tallulah, la rândul ei, a explicat în episodul de luni al emisiunii Stars on Mars că a "găsit cealaltă parte" a monedei atunci când vine vorba de rudele ei celebre și că nu are "dragoste" decât pentru ea și familia ei. 

În urma diagnosticului de afazie al tatălui ei, Tallulah i-a îmbrățișat și mai mult pe cei dragi. Ea și surorile ei - precum și mama și mama lor vitregă Emma Heming Willis - și cele două surori vitrege ale sale, Mabel, 11 ani, și Evelyn, 8 ani, au anunțat bătălia de sănătate a lui Bruce în martie 2022.


În anul următor, familia a dezvăluit că actorul a primit "diagnosticul mai specific" de demență frontotemporală (FTD), care în prezent nu are tratamente.


"El încă știe cine sunt și se luminează când intru în cameră", a spus Tallulah despre starea tatălui ei într-un eseu personal pe care l-a scris pentru Vogue miercuri, 31 mai. "În trecut îmi era atât de teamă să nu fiu distrusă de tristețe, dar în sfârșit simt că pot să apar și să mă bazez pe mine. Pot să savurez acel moment, să îl țin de mână pe tatăl meu și să simt că este minunat."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel