„Soțiile noastre sunt eroine”. Văru' Săndel și Alin Panc, dezvăluiri emoționante despre viața de familie

Data publicării:
Captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Spectacola

Sandu Pop (Văru' Săndel) și Alin Panc, au fost invitați la Interviurile Spectacola și DC News, unde au vorbit despre serialul „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor”, dar și despre prietenia care îi leagă de peste 30 de ani. 

Sandu Pop, cunoscut de publicul larg drept Văru' Săndel, și Alin Panc au fost invitați în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola”, realizată de Georgiana Ioniță, unde au vorbit despre cea mai nouă producție la care au lucrat împreună, „Pup-o mă 3. Înfruntarea bacilor”, serial ce se difuzează în prezent pe Prima Tv, dar și despre prietenia ce-i leagă de-o viață. Cei doi și-au dorit de foarte mult timp să aducă în lumea cinematografiei românești o astfel de producție, însă niciodată, până acum, nu s-a ivit momentul oportun.

„Noi facem de patru ani cinematografie de genul acesta. Noi ne facem singuri filmele pentru că asta facem, suntem producători. Noi am încercat tot felul de lucruri, am încercat și un show de gătit. Sunt doar opt episoade în sezonul acesta. Este o comedie faină.”, a declarat Alin Panc.  

„Noi le distribuim, noi ne certăm, noi ne micșorăm contractele. Serialul trece prin toate, prin micile noastre probleme, certuri care sunt iscate de cei care bagă zâzanie între frați. Serialul are și comedie până la lacrimi, dar și probleme și profunzime. Am vrut să spunem ceva cu fiecare episod, nu doar să râdem.”, l-a completat și Sandu Pop.

Surpriza fanilor cea mai mare a fost însă apariția Laurei Cosoi în serial, dar nu oricum, ci însărcinată în a noua lună.

„Laura a fost puternică tare, s-a ținut bine. E perfectă pentru rolul ăsta. Ne-a ajutat foarte mult.”, a mai spus Alin Panc.

Secretul siluetei Ioanei Picoș. Actrița a renunțat definitiv la două alimente: „Nici copiii nu consumă” / EXCLUSIV

Sandu Pop și Alin Panc, prieteni de-o viață

Chiar dacă se știau de o viață, de când s-au decis amândoi că vor să urmeze această carieră, Sandu Pop și Alin Panc s-au reîntâlnit după ani, când s-au decis să-și facă propriile proiecte. Viața i-a adus împreună la momentul potrivit, când fiecare a venit cu propriul bagaj uriaș de experiențe.

„S-a format un cuplu pe scenă, suntem și prieteni de-o viață, ne înțelegem foarte bine, iar personajele au loc să se joace. Ne-am văzut la 17 ani în Zalău, la Școala Populară de artă și împreună am mers să bate la ușile actoriei. După care viața ne-a mai separat, am rămas prieteni, dar ne vedem rar, nu lucram împreună. Eu am intrat pe proiectul Văru Săndel, Alin a fost în cealaltă direcție, cu filme, cu telenovele.”, a mai spus Sandu Pop. 

Drama care a lovit familia Ioanei Picos. Tatăl copiilor ei a murit: „Au avut un șoc. Aveau patru ani atunci” / EXCLUSIV

Ce părere au cei doi despre stand up, fenomenul care a cuprins țara noastră

Chiar dacă sunt doi actori foarte pricepuți de comedie, aceștia nu se văd niciodată să facă stand up, între cele două domenii existând totuși câteva diferențe destul de mari. 

„Nu am putut să fac niciodată stand up.”, a declarat Alin Panc. 

„E un monolog construit pe un schelet ca la teatru. Știi mereu ce spui, cu ce se leagă, cum o legi de alte povești. Este pe un schelet de teatru. Se poate face și improvizație, știi ce să zici, dacă ai talent și ai și inteligență, dar e diferit de ce se întâmplă în teatru.”, a spus și Sandu Pop. 

„Comedia este o mare tragedie, pentru că noi râdem de durerile celorlați, de fapt.”, l-a completat prietenul său.

Sandu Pop: „Eu sunt actor, dar lumea mă știe mai mult de Văru Săndel”. De ce s-a apucat artistul de muzică / EXCLUSIV

„Nevestele noastre sunt niște eroine amândouă”

Cei doi actori se bucură în același timp și de mariaje fericite și de niște copiii superbi. Alin Panc consideră că cele două soții ale lor sunt niște adevărate „eroine”, datorită răbdării și susținerii de care au dat dovadă în timp. 

„I-am purtat Mariei mereu respect pentru că a înțeles întotdeauna deplasările mele. Trebuie încredere, răbdare și iubire.”, a declarat Văru Săndel.

„Nevestele noastre sunt niște eroine amândouă. Dacă e producător actorul, e și mai rău. Vin și alte probleme. Ele merită toată admirația. Eu sunt foarte complicat, avem și gemene. Pe mine mă urmăresc alea mici la televizor. Eu vreau să le țin departe de zona cinematografică.”, a spus și Alin Panc. 

„Dacă vezi că copilul are înclinație, lasă-l să se ducă unde vrea.”, l-a completat Sandu Pop. 

Oana Ioniță, actrița din „Pup-o, mă!”, s-a logodit: „A fost o surpriză de ziua mea”. Cum a arătat cererea în căsătorie / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel