Drama care a lovit familia Ioanei Picos. Tatăl copiilor ei a murit: „Au avut un șoc. Aveau patru ani atunci” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ioana Picoș și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre moartea fostului ei soț, Mihai Făgădaru.

Ioana Picoș, actrița cunoscută din „La Bloc”, „Iubire şi onoare” şi „Pup-o mă”, cea mai nouă producție de pe Prima TV, a trecut printr-o mare cumpănă, în urmă cu un an de zile. Mihai Făgădaru, fostul soț al actriței și tatăl celor doi gemeni a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta s-a îmbolnăvit în luna octombrie a anului 2021, iar starea sa de sănătate s-a degradat foarte rapid, iar în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva, nu s-a mai putut face nimic. În exclusivitate pentru Spectacola, actrița ne-a dezvăluit cum au primit atunci cei doi copii această veste și cum se simt aceștia în prezent, la aproape un an de la tragedie. 

„Merg cu copiii în fiecare duminică la biserică, aprind o lumânare pentru tati. Ei aveau patru ani când s-a întâmplat asta. Au avut un șoc, toți am avut un șoc, nu se aștepta nimeni la asta, dar perspectiva creștină, că moartea nu este ceva definitv, ci este o trecere, a ajutat foarte mult. Ei știu că noi ne vom revedea, când, doar Dumnezeu știe, dar ei știu că tati îi vede și îi aude. Le mai spun eu: „Vedeți ce faceți, că eu nu vă văd mereu, dar tati vă vede de sus”. Ei știu că ne rugăm pentru tati, care ne vede și ne aude, mai știu că îi iubește foarte mult și că ne vom revedea. Au înțeles, sunt împăcați cu ideea asta, iar de câte ori au nevoie să-l vadă, se uită la poze cu tati, mergem la mormânt mereu de sărbători.”, a declarat Ioana Picoș, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Cum se simte Ioana Picoș, după pierdea suferită

Actrița a reușit să treacă peste aceste experiențe grele din viața sa cu ajutorul lui Dumnezeu. Acum, Ioana este optimistă și consideră că toate lucrurile se întâmplă în viață cu un motiv.

„Cu sufletul încerc și încep să fiu din ce în ce mai bine. Mă străduiesc, rugăciunea mă ajută foarte mult, pentru că am trecut prin multe lucruri, care au fost greu de digerat, de făcut față, dar cu Dumnezeu am mers înainte și mi-am spus că nimic nu este întâmplător. Dacă Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia doi, eu trebuie să am grijă de ei și viața e viață, nu trebuie să fie ușoară, ci cu suișuri și coborâșuri. Dacă am înțeles ceva din toată experința mea de până acum, este faptul că greutățile te ajută să fii mai puternic, să ai experiență și în urma experienței, dacă înveți lecțiile, devii mai capabil, mai înțelept, mai puternic și faci față greutăților mai bine.”, ne-a mai spus actrița.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Ioana Picoș EXCLUSIV

Cum a reușit actrița să treacă peste momentele grele din viață

Mai mult, artista ne-a mai dezvăluit și cine a fost persoana care a stat lângă ea în toată această perioadă grea și care a sfătuit-o la orice pas. 

„Unii oameni sunt la yoga, alții se recuperează prin alte modalități, eu am un părinte duhovnic și datorită lui eu sunt un om care înțelege și care acceptă ce se întâmplă în viață și nu se pierde cu firea. Mă știe de multă vreme și mă sfătuiesc cu el. M-a ajutat atunci când nimeni n-ar fi putut, nu că n-ar fi vrut, dar nu a avut cum. Să treci printr-un divorț, prin moartea tatălui copiilor tăi, să treci printr-o sarcină pierdută, am trecut prin multe, dar ceea ce m-a ajutat că accept ceea ce se întâmplă și să fiu un om echilibrat a fost părintele duhovnic și credința în Dumnezeu.”, ne-a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience