Soția lui Flick s-a pozat aproape goală. Ipostaza inedită în care nu a mai văzut-o nimeni până acum pe Denisa Filcea

Data publicării:

Soția lui Flick a postat o fotografie extrem de provocatoare pe rețelele de socializare, unde apare aproape dezbrăcată.

Flick și Denisa Filcea vor deveni în curând părinți pentru prima dată, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. De când le-au dat vestea cea mare și fanilor lor, aceștia s-au pozat constant în diferite ipostaze, care să-i scoată burtica Denisei la vedere. Ultima postare însă a vedetei a tăiat răsuflarea tuturor. Soția fostului prezentator de radio a apărut pe rețelele sociale pe jumătate dezbrăcată. Denisa poartă pe ea doar un sacou strălucitor argintiu și o pereche de cizme lungi, de aceeași culoare.

În imagine nu iese doar burta vedetei în evidență, ci și bustul generos. Chiar dacă mai are foarte puțin până naște, Denisa Filcea arată în continuare impecabil, iar fotografia îi scoate în evidență senzualitatea, dar și frumusețea.

"Nu sunt fan al clasicelor ședințe foto maternity, așadar am făcut-o în stilul meu. 13 ani de modeling nu se uită așa ușor. Cum s-ar zice am ieșit din modeling, dar modelingul din mine, nu.", a fost textul scris de soția lui Flick în dreptul acestei imagini.

Denisa Filcea, soția lui Flick, dezvăluiri neașteptate: Am fost o influență proastă în online

Denisa Filcea, nervoasă pe cei care o acuză că și-a făcut operații estetice

Denisa Filcea a fost în vizită la familia sa recent, la Oradea, unde a găsit niște reviste vechi, în care aceasta a pozat la vârsta de 17-18 ani. Cu această ocazie, soția lui Flick nu a trecut cu vederea acuzațiile care tot i s-au adus de-a lungul timpului în legătură cu aspectul ei fizic și a ținut să le demonstreze oamenilor faptul că nu este real. Printre principalele operații estetice la care se spune că aceasta ar fi apelat se numără pomeții.

Vedeta a publicat așadar mai multe poze, prin care să le dea peste nas celor care o critică, postând și un mesaj destul de dur.

"Am fost astăzi acasă la Oradea și am găsit niște reviste în care am apărut acum câțiva ani. Mă întreb dacă "deșteptele" astea care scriu pe la tot felul de pseudoziare, cred că mi-am făcut acele presupuse numeroase intervenții chirurgicale la 17-18 ani?, a scris vizibil revoltată Denisa Filcea pe Instagram. 

Citește continuarea AICI.

Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt în culmea fericirii: „În curând nu mai suntem doar doi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel