Denisa Filcea, nervoasă pe cei care o acuză că și-a făcut operații estetice. Ce le transmite soția lui Flick acestora

Data publicării:

Denisa Filcea s-a arătat a fi foarte supărată, din cauza faptului că se vehiculează că ea și-ar fi făcut operații estetice.

Denisa Filcea a fost în vizită la familia sa, la Oradea, unde a găsit niște reviste vechi, în care aceasta a pozat la vârsta de 17-18 ani. Cu această ocazie, soția lui Flick nu a trecut cu vederea acuzațiile care tot i s-au adus de-a lungul timpului și a ținut să le demonstreze oamenilor faptul că nu este real. Printre principalele operații estetice la care se spune că aceasta ar fi apelat se numără pomeții.

Vedeta a publicat așadar mai multe poze, prin care să le dea peste nas celor care o critică, postând și un mesaj destul de dur.

"Am fost astăzi acasă la Oradea și am găsit niște reviste în care am apărut acum câțiva ani. Mă întreb dacă "deșteptele" astea care scriu pe la tot felul de pseudoziare, cred că mi-am făcut acele presupuse numeroase intervenții chirurgicale la 17-18 ani?, a scris vizibil revoltată Denisa Filcea pe Instagram. 

Aceasta nu s-a oprit aici, postând, în continuare, o fotografie de la vârsta fragedă de 4 ani, unde pomeții proeminenți sunt scoși în evidență.

"Las asta aici, poate mâine scrieți că am început de la 4 ani cu injectarea pomeților.", a continuat ea.

Denisa Filcea  a recunoscut că, la un moment dat, nu a fost o influență bună pentru urmăritorii ei

Denisa Filcea este foarte deschisă cu fanii ei, împărtășindu-le acestora diverse lucruri din viața ei personală. Recent, soția lui Flick, a recunoscut în mediul online faptul că, la un moment dat, a fost chiar și un exemplu negativ pentru cei care o urmăreau. În prezent, aceasta vrea doar să-și inspire fanii și chiar face o serie de videoclipuri în care îi învață pe aceștia anumite lucruri ce țin de bunele maniere.

"Am avut un moment, în care cred că am fost o influență proastă în online: atunci când am vorbit despre extensiile la gene. Ulterior, am renunțat la ele, deși cred că le-am purtat cam 5-6 ani, dar acum că nu le mai am, pot spune că una dintre cele mai bune decizii ale mele a fost să renunț la extensii.", a fost mesajul transmis de Denisa Filcea recent.

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt în culmea fericirii: „În curând nu mai suntem doar doi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel