Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară. Cei doi sunt în culmea fericirii: „În curând nu mai suntem doar doi”

Data publicării:
Sursa foto: Flick, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Flick, instagram

Flick și Denisa Filcea au făcut marele anunț. Cei doi vor deveni părinți în curând. 

Flick și Denisa Filcea radiază de fericire. Soția omului de radio este ]nsărcinată cu primul copil al cuplului. Anunțul a fost dat de către cei doi pe rețelele de socializare, într-o postare emoționantă, unde Denisa apare cu burtica de graviduță. Viitorii părinți s-au fotografiat în deșert, într-un cadru de vis, în timp ce Denisa Flicea era îmbrăcată într-o salopetă mulată, care i-a lăsat burtica la vedere. ]n filmule'ul postat, Sebastian Andrei Filcea o sărută, după care o strânge cu patos și iubire în brațe. 


Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.
Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi”, a scris Flick în descrierea postării.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară

Fanii s-au bucurat la aflarea veșii și i-au felicitat pe cei doi: "M-am topit, piele de găină.Sarcină ușoară. Sunteți prea frumoși" / "Cât de frumos. Felicitări, oameni frumoși/ Doamne de când așteptam vestea asta. Multă fericire și iubire"/ "Să fiți binecuvântați! Pur și simplu va ador! Sarcină ușoară Denisei și multă răbdare"/ "Felicitări sunteți minunați  să fiți fericiți", sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Flick și Denisa s-au cunoscut în urmă cu doi ani de zile, iar de atunci viețile lor s-au schimbat complet. Domnul Rimă este foarte îndrăgostit de soția sa, iar cei doi nu ezită să își declare iubirea public, ori de câte ori au ocazia. Denisa a povestit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci dragoste la primul apel. 


”Dragul meu soț, acum un an, exact la această oră, ne-am auzit pentru prima dată. Oamenii vorbesc des despre “dragoste la prima vedere”, dar nu am auzit pe nimeni până acum pomenind de “dragoste la primul apel”. Îți mulțumesc că m-ai sunat; îți mulțumesc că m-ai ales și că-mi arăți în fiecare zi că ma iubești și că sunt specială. Se spune că timpul trece repede, dar noi am făcut atât de multe lucruri minunate și deși “the best is yet to come” ăsta a fost cel mai frumos an din viața mea de până acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine și pentru tot ce trăim împreună. Te iubesc, ești perfect!”, a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram, în urm[ cu un an.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel