Denisa Filcea, soția lui Flick, dezvăluiri neașteptate: Am fost o influență proastă în online

Data publicării:
Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Denisa Filcea, Instagram

Denisa Filcea a recunoscut faptul că, la un moment dat, nu a fost cel mai bun exemplu pentru fanii ei.

Denisa Filcea este foarte decshisă cu fanii ei, împărtășindu-le acestora diverse lucruri din viața ei personală. Recent, soția lui Flick, a recunoscut în mediul online faptul că, la un moment dat, a fost chiar și un exemplu negativ pentru cei care o urmăreau. În prezent, aceasta vrea doar să-și inspire fanii și chiar face o serie de videoclipuri în care îi învață pe aceștia anumite lucruri ce țin de bunele maniere.

"Am avut un moment, în care cred că am fost o influență proastă în online: atunci când am vorbit despre extensiile la gene. Ulterior, am renunțat la ele, deși cred că le-am purtat cam 5-6 ani, dar acum că nu le mai am, pot spune că una dintre cele mai bune decizii ale mele a fost să renunț la extensii.", a spus Denisa Filcea.

Denisa Filcea și Flick vor deveni părinți pentru prima dată

Flick și Denisa Filcea radiază de fericire, de când au aflat vestea cea mare. Soția omului de radio este însărcinată cu primul lor copil, iar anunțul a fost dat de către cei doi pe rețelele de socializare, într-o postare emoționantă, unde Denisa apare cu burtica de graviduță. Viitorii părinți s-au fotografiat în deșert, într-un cadru de vis, în timp ce Denisa Flicea era îmbrăcată într-o salopetă mulată, care i-a lăsat burtica la vedere. În filmulețul postat, Sebastian Andrei Filcea o sărută, după care o strânge cu patos și iubire în brațe. 

„Undeva, în deșerturi, departe
E doar fericirea și noi.
Mai frumos de atât nu se poate:
În curând nu mai suntem doar doi”, a scris Flick, în descrierea postării.

Cum s-au cunoscut cei doi

Flick și Denisa s-au cunoscut în urmă cu doi ani de zile, iar de atunci viețile lor s-au schimbat complet. Domnul Rimă este foarte îndrăgostit de soția sa, iar cei doi nu ezită să își declare iubirea public, ori de câte ori au ocazia. Denisa a povestit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci dragoste la primul apel. 


”Dragul meu soț, acum un an, exact la această oră, ne-am auzit pentru prima dată. Oamenii vorbesc des despre “dragoste la prima vedere”, dar nu am auzit pe nimeni până acum pomenind de “dragoste la primul apel”. Îți mulțumesc că m-ai sunat; îți mulțumesc că m-ai ales și că-mi arăți în fiecare zi că ma iubești și că sunt specială. Se spune că timpul trece repede, dar noi am făcut atât de multe lucruri minunate și deși “the best is yet to come” ăsta a fost cel mai frumos an din viața mea de până acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine și pentru tot ce trăim împreună. Te iubesc, ești perfect!”, a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram, în urmă cu un an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel