Sore are un nou iubit, după divorț: „Îmi doresc copil cu el”. Cine este bărbatul și cum a reacționat fiica ei

Data publicării:

Sore a dezvăluit cum arată viața sa personală, la doi ani de la divorț.

Sore și tatăl fetiței sale au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ doi ani de zile. De atunci, artista nu s-a mai afișat cu un nou partener în mediul online și a păstrat o discreție destul de mare, când a venit vorba de planul personal. Acum, însă, se pare că solista a reușit să vindece rănile din trecut și să meargă mai departe. Așadar, aceasta spune că are un iubit în prezent, pe care fiica sa pur și simplu îl adoră și pe care ea îl vede potrivit să-i fie tată și pentru cel de-al doilea copil. 

„Da, chiar mi-am găsit fericirea. Indiferent de cât va dura, aleg să trăiesc mereu în prezent. I-am spus și ei că nu este o garanție că va dura pe vecie și îmi place să văd pe fața ei de copil înțelepciunea tuturor lecțiilor pe care i le-am dat. Concluzia ei este să fim fericiți acum.”, a declarat Sore, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Cum îți poate influența numărul casei viața. Romeo Popescu: „Te poate propulsa, învăța sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă”

Ce a învățat din vechile relații

Din fostele relații care nu au funcționat, inclusiv din fosta căsnicie, Sore spune că a învățat mai multe lecții. Dacă pe unele le-a conștientizat de una singură, pentru altele a fost nevoie de ore de terapie, dezvăluie artista.

„Mi-am pus și eu întrebarea asta, când faci duș și îți vin tot felul de gânduri. Nu-mi dau seama dacă concluziile la care am ajuns sunt doar din prisma experiențelor sau și de la terapie. Eu cred că este o combinație. Am conștientizat în ultimii ani că e important să știi să asculți, e important să vorbești când trebuie, să nu vorbești câteodată, astea trei cred că sunt esențiale pentru o relație armonioasă. Dacă tu ai niște limite de care ești conștient, să nu faci niciodată un compromis și să le dărâmi. Cred că e important să te protejezi tu pe tine, indiferent de relația în care intri.”, mai spune artista.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Își dorește un copil cu actualul partener

Se pare că Sore este extrem de împlinită în prezent, iar asta e vede și din dorința ei de a deveni din nou mămică pentru a doua oară alături de actualul partener de viață. Vedeta a purtat această discuție și cu fiica sa, care este extrem de entuziasmată de acest lucru.

„Da, îmi mai doresc un copil, m-am văzut mamă de două fetițe, așa m-am imaginat, iar Erin cred că este un material de soră mai mare foarte bun. Ea mi-a pus o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată, că nu știe să se joace cu băieții. Da, cu el îmi doresc (n.r. cu actualul iubit). După separare a fost important să testez eu terenul, după care să vină verdictul copilului, iar ea a dat verdictul extraordinar. Andrei îl cheamă pe iubitul meu.”, a mai declarat Sore.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, gest șocant. Alex Dobrescu a bătut un reporter: „Este periculos, nu poate să rămână în libertate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel