Cum îți poate influența numărul casei viața. Romeo Popescu: „Te poate propulsa, învăța sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă”

Data publicării:
Romeo Popescu, captură video Youtube, WowNews
Descriere foto: Romeo Popescu, captură video Youtube, WowNews

Numerologul Romeo Popescu a vorbit despre impactul pe care numărul locuinței îl are asupra evoluției tale.

Numărul casei în care locuirști, fie că este vorba de o casă în sine sau de un apartament, îți poate influența extrem de mult viața, spune numerologul Romeo Popescu. Acesta a dezvăluit cum este posibil acest lucru, dar și cum poți schimba energia din viața ta, în cazul în care lucrurile nu mai funcționează așa cum îți dorești. 

„Trebuie să înțelegem că fiecare lucru din viața noastră, că o trăim conștient sau nu, are în spate o anumită simbolistică, poveste. Viața noastră are inclusiv o poveste în spate, plină de momente bune sau nu. Numărul casei este în acest context o vibrație, are o poveste în spate, chiar dacă casa respectivă sau apartamentul are un număr format din mai multe cifre, toate acele cifre reprezintă poveste, care ne primește pe noi în ea. Trebuie să înțelegem că acel spațiu trebuie să-l numim cu titlul generic de „casă”, fie că e apartament, ea ne primește pe noi în ea.”, a declarat numerologul Romeo Popescu, în cadrul unei emisiuni realizate pe WowNews.

Te-ar putea interesa și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cum îți poate influența numărul casei viața

Așadar, există mai multe scenarii valabile prin care numărul locuinței îți poate schimba total viața și poate avea un impact major în evoluția fiecăruia dintre noi. 

„Dacă după ce ne-am mutat ne simțit foarte bine în locul respectiv, încep să ne meargă lucrurile bine, fie să vorbim de planul profesional sau personal, atunci ne simțim bine „De când m-am mutat aici, viața mea s-a schimbat.” Alte persoane se mută din alt punct de vedere, adică pur și simplu pentru că au ceva de rezolvat în viață și casa respectivă îi primește pentru o anumită perioadă de timp. Casa respectivă te primește atâta timp cât tu ai ceva de rezolvat în viața ta. Iar altă zonă sunt casele de tranzit, adică sunt într-o perioadă de schimbări, agitată a vițeii și mă mut într-o casă în care stau o perioadă, după care energia din casa respectivă mă trimite în alte direcții.”, a mai spus acesta.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, gest șocant. Alex Dobrescu a bătut un reporter: „Este periculos, nu poate să rămână în libertate”

„Energia unei case te poate propulsa, învăța ceva sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă”

Așadar, dacă există persoane care se simt triste și care simt că au parte de lucruri negative în viața lor, Romeo Popescu spune că acest lucru ar putea fi chiar din cauza locuinței în care trăiesc de ceva vreme. Dacă te regăsești în această categorie trebuie, fără să stai pe gânduri, să-ți schimbi reședința. 

„Așadar, casa este cu energia sa, iar noi suntem punctele mobile care trec dintr-un loc în altul. Deci energia unei case te poate propulsa, învăța ceva sau îți poate face viața din ce în ce mai tristă, dacă tu nu te prinzi că trebuie să pleci. Sunt unii oameni care sunt atât de nefericiți în locul în care stau, încât trebuie să învețe că doar trebuie să schimbe acel loc, ca viața lor să ia altă direcție. Noi nu trebuie să fim atașați de nimic în viața noastră. ”, a continuat el să dezvăluie. 

VEZI și: Ce a determinat-o pe Oana Lis să recurgă la gestul disperat de a vinde lucruri din casă: „Nimeni nu știe ce e în sufletul meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel