Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Data actualizării: | Data publicării:
Jador/ captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Jador ne-a dezvăluit în exclusivitate mai multe detalii cu privire la nunta cu Oana Ciocan.

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în cadrul emisiunii Survivor All Stars, cei doi fiind mai fericiți ca niciodată în prezent. Dacă în concurs, fosta Războinică nu a primit și inelul, mai târziu, ajunsă acasă din competiție, aceasta a fost surprinsă de iubitul ei cu o bijuterie care să le ateste dragostea. Acum, toată lumea este curioasă să afle când vor face cei doi nunta și cum o vor organiza. Astfel, în exclusivitate pentru Spectacola, Jador ne-a dezvăluit cine va cânta la cel mai important eveniment din viața sa, dar și cum vizualizează această petrecere.

„Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică.”, a precizat Jador în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Câștigător Survivor România 2024. Jador spune cine va câștiga în viziunea sa / video

Jador și-a cunoscut soacra

Relația este una cât se poate de serioasă, iar acest lucru îl atestă și faptul că ambii parteneri și-au cunoscut deja viitorii socri. Astfel, dacă Oana s-a adaptat imediat în familia acestuia, Jador a avut ceva mai mari emoții când a venit vorba de această întâlnire. Cu toate acestea, artistul crede că a decurs totul bine, însă nu a aflat prea multe detalii de la partenera sa de viață.

„Nu știu ce părere și-a făcut despre mine (n.r. viitoarea soacră). Nu mi-a zis Oana, dar a întrebat de mine, deci e de bine”, a mai mărturisit Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Ce i-a oferit competiția Survivor All Stars

Chiar dacă eliminarea de la Survivor All Stars a venit pentru Jador în acest sezon într-un moment extrem de neașteptat de nimeni, întrucât acesta a fost descalificat din show, după ce a încălcat regulamentul, acesta nu regretă însă faptul că a făcut parte din emisiune. Mai presus de experiența în sine, acesta a avut de câștigat extrem de multe pe plan personal, unde a venit mult mai „bogat” acasă.

„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: O nouă eliminare surprinzătoare la Survivor All Stars! Ce concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel