Sora Deliei s-ar fi despărțit de soțul ei. Prima reacție a Oanei, după apariția imaginilor compromițătoare

Data publicării:

Oana Matache ar fi ajuns în pragul divorțului cu Răzvan Miheț.

O nouă despărțire cutremură lumea mondenă. Este vorba de data aceasta despre sora Deliei, Oana, care, potrivit spynews.ro s-ar fi despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț. Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiețel, însă, potrivit sursei citate, blondina și-ar fi făcut o nouă relație, cei doi îndrăgostiți fiind surprinși de aparatele de fotografiere în ipostaze intime. Informațiile nu se opresc aici, întrucât se pare că sora artistei nu mai locuiește deloc alături de tatăl copiilor săi. Contactată pentru un punct de vedere, Oana nu a vrut nici să confirme, dar nici să combată vestea.

”Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus Oana Matache, sora Deliei, pentru sursa citată.

Te poate interes ași: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Cine este soțul Oanei Matache

Soțul Oanei este un bărbat care iubește adrenalina, dar și sporturile extreme. Acesta are un corp extrem de lucrat la sală, motiv pentru care în anul 2014 a fost imaginea pe coperta revistei “Men’s Health”. Acesta a mai apărut și în diferite reclame, fiind imaginea mai multor branduri cunoscute.

Răzvan Miheț este un iubitor de sporturi extreme, experimentând mai multe, de-a lungul timpului, de la  căţărări, parkour, surfing la sărituri cu paraşuta, potrivit click!. Mai mult, acesta ar fi încercat să intre și în lumea afacerilor, când și-a deschis o firmă care importa tricouri. 

Citește și: Astrogramă Delia: Astrologul Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic 

Ce spunea mama Deliei Matache despre ginerii săi

În trecut, Gina Matache vorbea despre cei doi gineri ai săi, Răzvan Miheț și Răzvan Munteanu. Artista avea doar cuvinte de laudă la adresa bărbaților, care sunt complet diferiți față de ceea ce promovează societatea actuală.

„Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret dinăsta care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni dinăstea ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a declarat Gina Matache, potrivit a1.

Citește și: Delia Matache, trauma care i-a marcat adolescența. Cum o pedepsea mama ei: „La vârsta aia nu era un semn bun”

„Fiecare e liber să spună ce vrea!”

Mai mult, aceasta spunea tot pe atunci faptul că nu se bagă deloc în viața fetelor sale, care trebuie să trăiască fix așa cum vor. Aceasta a spus faptul că nu a avut un scop din a deveni bunică, iar faptul că Oana i-a dăruit doi nepoți a venit ca un bonus.

„Nu mă interesează să fiu neapărat bunică! Puteam să stau și fără să fiu neapărat bunică! Fiecare e liber să spună ce vrea! Mă deranjează oamenii care nu își văd de treaba lor. Atâta tot... fiecare aberează ce vrea! (...) Puteam să stau și fără să fiu bunică, că sunt, sunt, bine, mersi! Copiii trebuie să facă exact ce simt ei. Eu nu dau sfaturi. Copiii mei trebuie să își trăiască viața așa cum vor, cum le place și pe mine mă interesează să fie ele bine, fericite, așa cum vor ele.”, a povestit mama Deliei la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel