Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Delia Matache și-a exprimat dorința de a participa la emisiunea America Express.

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, având o comunitate impresionantă de fani atât pe rețelele de socializare, cât și în sălile de spectacol, acolo unde adună întotdeauna sute de spectatori. Tocmai din acest motiv, internauții și-ar dori cu orice preț să o vadă pe cântăreață în cadrul emisiunii America Express, acolo unde cuplurile de vedete își pun în fiecare zi la încercare abilitățile fizice, dar și psihice. Totuși, Delia este o adevărată exploratoare, dar și adepta experiențelor tari, motiv pentru care aceasta spune că și-ar dori foarte mult să accepte această experiență unică. Totuși, artista are doar o condiție. 

„Vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el altfel nu”, spune Delia Matache, potrivit impact.

Te poate interesa și: Delia, diagnostic. Afecțiunea pe care n-a bănuit-o nimeni: Nu e o chestie pe care s-o pot controla. E bine să nu te lași doborât

Ce spunea Delia în trecut, despre această competiție

Dacă acum, artista spune că și-ar dori să participe la acest show de pe Antena 1, în trecut, Delia spunea faptul că anumite probe au determinat-o să respingă din plin această idee. Vedeta spunea pe atunci că i-ar fi mult prea rușine pentru a duce la capăt aceste probe grele, oferind și un exemplu.

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în trecut, în cadrul unui podcast.

Poate te interesează și: Delia Matache, trauma care i-a marcat adolescența. Cum o pedepsea mama ei: „La vârsta aia nu era un semn bun”

Care ar fi temerile vedetei

Și în urmă cu ceva timp, Delia declara faptul că ar merge tot  împreună cu partenerul ei de viață. Totuși, aceasta spunea faptul că ar avea câteva temeri, indiferent dacă Răzvan Munteanu ar fi sau nu acolo. 

„Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini”, a mai spus cântăreața.
 

Această frică de câini vine după ce vedeta a trecut printr-un incident neplăcut, când a fost atacată de patrupezi. Delia își amintește cu groază de acele clipe, când a fost nevoită să urmeze și un tratament. 

„Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci”, a mai povestit cântăreața.

Citește și: A lăsat să se vadă tot! Delia, interzis de sexy, într-un costum de baie minuscul: „Dedicație pentru cei care ziceau ca nu este feminină”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel