Astrogramă Delia: Astrologul Daniela Simulescu i-a realizat portretul astrologic 

Data publicării:
Delia, foto Dimitrie Caceaune Și David Gal
Descriere foto: Delia, foto Dimitrie Caceaune Și David Gal

Astrologul Daniela Simulescu i-a analizat harta astrală a Deliei Matache. 

 

„Aștept de ceva timp momentul acesta! Delia este poate artista mea preferată din România. Și după ce vei citi detaliile din astrograma sa natală, îți vei da seama cu siguranță de ce zic asta. Nu am ales momentul întâmplător. Aseara am asistat la un concert în cadrul căruia mi-am dat seama încă o dată de magnetismul, carisma și energia debordante. 

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în București. Este cântăreață, compozitoare și vedetă de televiziune. 

A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, după care și-a continuat studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Și-a început cariera muzicală în 1999, când avea doar 17 ani, în cadrul formației N&D. Hitul “Vino înapoi” a avut o parte specială în adolescența mea. 

Observăm că este o nativă Vărsător. Adică o fire destul de rebelă, independentă, idealistă, revoluționară, excentrică, vizionară, sociabilă, deține un spirit inovator fantastic, care iese tot timpul din șabloane. 

Luna, astrul care arată partea emoțională, se afla în semnul Leului. Deci nevoia ei interioară este una de a primi atenție, validare, respect, apreciere. Aplauze cu alte cuvinte! Deține o creativitate debordantă, expresivitate, și un mod artistic/dramatic de manifestare. Plus personalitatea îndrăzneață. Și atracția către comedie. 

Foarte interesant este faptul că Soarele și Luna se aflau în opoziție de semn. Pe de o parte, vrea să nu urmeze deloc ce îi spune societatea, dar pe de altă parte are nevoie și de validare din partea publicului și succes. Nu vreau să mă gândesc cât efort a depus în a echilibra cele două energii! Cert este un lucru: nu îi place să i se dea ordine!

Mercur, planeta comunicării, se afla în semnul Vărsătorului, în momentul nașterii Deliei. Și era și retrograd! Ce ne spune asta? Că are o minte foarte vie, tolerantă și că îi place să șocheze prin cuvintele/declarațiile/versurile sale. De altfel, ne-am obișnuit în ultimii ani cu unele replici ale sale de pe rețele sociale. În plus, va veni întotdeauna cu alte idei reformatoare. Scandaloase din când în când!”.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel