Delia Matache, trauma care i-a marcat adolescența. Cum o pedepsea mama ei: „La vârsta aia nu era un semn bun”

Data publicării:

Delia Matache a vorbit despre pedepsele pe care i le aplica mama sa în copilărie.

Delia Matache, artistul rebel al zilelor noastre, și-a dorit să fie originală, încă din adolescență. Și acum, la fel ca atunci, vedeta are o pasiune pentru parfumuri, pasiune pe care o numește chiar obsesie. Ea spune că a ajuns să fie obsedată de parfumuri din cauză că în adolescență nu i se permitea să le folosească. 

Artista a povestit, pe TikTok, despre cum o pedepsea mama ei, aceasta considerând total nepotrivit pentru o adolescentă să folosească parfumuri. Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că își cumpăra parfumuri din banii pe care îi strângea singură din restul care îi rămânea de la cumpărături. 


„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum”, a povestit cântăreața pe TikTok. 

Delia nu îi reproșează mamei sale nimic

Într-un interviu mai vechi, artista își arăta înțelegerea față de metodele de educare pe care le-a aplicat mama sa, chiar dacă nu i-a fost ușor în copilărie. Ea se arăta recunoscătoare pentru sacrificiile făcute de cea care i-a dat viață. 

„Ca toți cei din perioada de după comunism era bine, astăzi nu era bine. Astăzi, privind în urmă nu era bine. Atunci, copil fiind, nu aveai ce să faci. Au fost și ei formați, la rândul lor, de părinții lor. Nu am nimic de reporșat, îi mulțumesc că m-a crescut așa cum a putut și că m-a făcut om mare”, a mărturisit Delia Matache, potrivit RadioImpuls

Lipsurile copilăriei au făcut-o mai puternică

În urmă cu ceva vreme, artista făcea dezvăluiri despre copilăria ei, dar și despre cum au transformat-o lipsurile de atunci. 

„Da, copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie. Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai „Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa. În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”, declara Delia, în trecut, pentru Viva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel