Reuniunea „fostelor”. Sophie Turner și Taylor Swift, braț la braț după câteva săptămâni de la divorțul de Joe Jonas

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Taylor Swift
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Taylor Swift

Cele două artiste au în comun „fostele” relații cu Joe Jonas.

După câteva săptămâni de la despărțirea lui Joe Jonas de partenera sa, vedeta din "Game of Thrones”, Sophie Turner a fost surprinsă în oraș alături de Taylor Swift.

Vezi și: Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia

Despărțirea lor, care a avut loc chiar înainte de lansarea albumului "Fearless", a fost subiect pentru speculațiile amuzante privind piesele inspirate de Jonas, fostul partener atât al lui Taylor Swift, iar mai recent, și al lui Sophie Turner.

Inițial, separarea lor nu a fost cea mai prietenoasă, iar multă vreme s-a presupus că piesele "You All Over Me" și "Mr. Perfectly Fine" erau despre Jonas - deși Swift nu a confirmat niciodată acest lucru, notează CNN

Recent, Jonas a depus actele pentru divorțul de Sophie Turner după patru ani de căsnicie. Cei doi au două fiice împreună.

Așa că, să le vezi pe Swift și Turner, braț la braț, plimbându-se prin oraș într-o seară de marți, a fost copleșitor pentru unii. Cele două femei au fost chiar fotografiate îmbrățișându-se.

Vezi și: Ce a descoperit Joe Jonas despre Sophie Turner înainte de a-i cere divorțul. Înregistrarea care le-a sfârșit căsnicia: "l-a făcut să realizeze că mariajul s-a terminat”

"Taylor Swift și Sophie Turner au făcut cu adevărat ceva iconic", a scris cineva pe Twitter, notează sursa menționată.

Dar nu toată lumea a fost încântată să le vadă pe cele două împreună.

"Taylor Swift și Sophie Turner ieșind împreună la cină în public, mă simt incomod ca fan Jonas," a scris altcineva pe Twitter.

Probleme pe tema copiilor

Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma documentelor depuse la Tribunalul Districtual al SUA de către Sophie Turner, relevând că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020 și 2022, au fost reținuți fără motiv în New York, locul unde tatăl lor își are reședința.

Vezi și: E oficial! Joe Jonas divorţează de actriţa Sophie Turner. Motivul pentru care au ajuns la despărțire

Conform documentului, Turner, celebra din "Game of Thrones", și Jonas, membru al trupei Jonas Brothers, au convenit că reședința lor permanentă este în Anglia încă din aprilie, după ample discuții, dorind ca cei mici să beneficieze de școlarizare acolo.

În documente se menționează că au ocupat o locuință închiriată pe termen lung din luna mai și au demarat procedurile de cumpărare a unei case în iulie, cu intenția de a se muta acolo în luna decembrie, conform planului stabilit, notează NBCNews.

Mai mult, cei doi au luat decizia împreună de a-și pune punct mariajului, mai ales că, în același timp, cele două staruri au postat declarația prin care anunțau despărțirea:

"După patru ani minunați de căsnicie, am decis în mod mutual să încheiem amiabil căsnicia. Există multe speculații în legătură cu motivele, însă într-adevăr, aceasta este o decizie luată împreună și sperăm sincer ca toată lumea să respecte dorința noastră de intimitate, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri.", a fost mesajul lui Sophie Turner și al lui Joe Jonas.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience