Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia

Data publicării:

Divorțul dintre Sophie Turner și  Joe Jonas ia o amploare mai mare, ce îi privește și pe cei doi copii. 

După ce au anunțat faptul că urmează să divorțeze după 4 ani de căsnicie, se pare că lucrurile dintre Joe Jonas și Sophie Turner se complică și mai mult de atât. Potrivit presei internaționale, actrița l-ar fi dat în judecată pe starul pop, întrucât cel din urmă ar fi refuzat să-i aducă înapoi în Anglia, la mama lor, pe cei doi copii ai cuplului, aceasta mărturisind faptul că el împiedică acest lucru prin ascunderea pașapoartelor micuților. 

Mai mult, dovezile depuse deja joi la Tribunalul Districtual al SUA de către actriță spun că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020, respectiv 2022, au fost ținuți pe nedrept în New York, acolo unde stă tatăl lor. 

În petiție se spune că Turner, starul din "Game of Thrones", și Jonas, cântărețul din Jonas Brothers, au stabilit faptul că în Anglia este reședința lor permanentă încă din luna aprilie, după multe discuții, deoarece doreau ca copiii lor să meargă la școală acolo.

Ei s-au mutat într-o locuință închiriată pe termen lung în luna mai și au încheiat contracte pentru a cumpăra o casă în iulie, cu un plan de a se muta acolo în decembrie, se arată în dosar.

Dar, cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit destul de mult, iar în vara aceasta s-a produs ușor, ușor și despărțirea finală.

Au decis de comun acord ca cei mici să plece în America

Așadar, se pare că împreună au decis ca, în timp ce Turner a început să filmeze un nou serial dramatic în Marea Britanie în luna mai, copiii să călătorească cu tatăl lor și cu o bonă în SUA, până la sfârșitul lunii iulie, potrivit petiției.

Tot în aceste documente se mai arată și faptul că ruptura dintre ei s-ar fi produs pe 15 august, de ziua de naștere a lui Jonas, și că „la 1 septembrie sau în jurul acestei date” Joe Jonas a depus cererea de divorț în Florida. Sophie Turner nu a aflat despre depunerea cererii de divorț însă până pe 5 septembrie, când, susține ea, a descoperit asta prin intermediul presei.

Petiția spune că dosarul de divorț al lui Jonas a susținut în mod incorect că copiii au locuit în Florida timp de șase luni înainte de depunerea cererii de divorț. 

Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor

Turner și Jonas s-au întâlnit duminică pentru a discuta despre despărțirea lor, iar Turner a reiterat acordul lor pentru ca copiii să se întoarcă în Anglia în acea săptămână, se arată în petiție. Tot acolo se mai spune și că solistul avea pașapoartele copiilor, dar a refuzat cu orice preț să le predea mamei lor și să-i lase să plece odată cu ea în Anglia. 

Această petiție a fost depusă după ce Jonas ar fi refuzat să-i lase pe copii să plece cu mama lor, ceea ce "reprezintă o încălcare a drepturilor de custodie ale mamei în conformitate cu legislația engleză, Anglia fiind reședința obișnuită a copiilor".

În petiție se spune că copiii, care au dublă cetățenie, sunt "pe deplin implicați și integrați" în viața de zi cu zi din Anglia, copilul mai mare mergând la școală și ambii fiind implicați în întâlniri de joacă și activități culturale. 

Turner a cerut întoarcerea copiilor în Anglia și a depus cererea de întoarcere la Autoritatea Centrală pentru Anglia și Țara Galilor și spune că "nu a consimțit niciodată sau nu a acceptat îndepărtarea copiilor din Anglia", se arată în documentele instanței.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience