Ce a descoperit Joe Jonas despre Sophie Turner înainte de a-i cere divorțul. Înregistrarea care le-a sfârșit căsnicia: "l-a făcut să realizeze că mariajul s-a terminat”

Data publicării:

Ies la iveală detalii halucinante din spatele celui mai titrat divorț al ultimelor săptămâni. Joe Jonas și Sophie Turner își spun adio, după patru ani de mariaj. Iată care ar fi adevăratul motiv.

Joe Jonas i-ar fi cerut divorțul lui Sophie Turner după ce descoperirea unei camere de luat vederi pentru inel "l-a făcut să realizeze că mariajul s-a terminat”, susțin surse apropiate cuplului. 


Am auzit  deja despre câteva divorțuri de celebrități în acest an - unele mai șocante decât altele! Este posibil să ne fi așteptat parțial la divorțul dintre Reese Witherspoon și Jim Toth, deoarece se zvonea că cei doi trăiau vieți separate de ceva vreme înainte de a face anunțul pe rețelele de socializare în martie. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca Joe Jonas, 34 de ani, și Sophie Turner, 27 de ani, să se îndrepte spre divorț, la doar patru ani după ce s-au căsătorit în Las Vegas și, respectiv, în Franța.

Jonas a depus cererea de divorț de Turner marți, 5 septembrie 2023, într-o petiție prin care a declarat căsnicia "ruptă iremediabil". Cuplul are doi copii împreună - dar și un contract prenupțial de fier -, iar Sophie a făcut următoarea declarație a doua zi:

"Declarație din partea noastră, a celor doi. După patru ani de căsnicie minunată, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă", a scris vedeta din Game of Thrones într-o postare pe Instagram pe 6 septembrie, cu secțiunea de comentarii dezactivată. "Există multe narațiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie comună și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorința noastră de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri", a adăugat ea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

 


De ce a angajat Joe Jonas un avocat pentru divorț?


Declarația nu pare să ofere prea multe detalii, dar asta nu a împiedicat zvonurile să se învârtă încă de la aflarea veștii. Cum avem doar zvonuri pe care să ne bazăm, totul trebuie luat cu un grăunte de sare, dar iată ce spun unele surse.

Potrivit TMZ, o persoană din interior, care l-ar cunoaște pe muzicianul Jonas Brothers, a afirmat că "Joe a avut acces la o cameră de filmare a inelului care ar fi surprins-o pe Sophie spunând și/sau făcând ceva care l-a făcut să realizeze că mariajul s-a terminat"

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

 

Joe Jonas și Sophie Turner ar fi avut probleme timp de peste șase luni


O persoană din interior ar fi declarat pentru Page Six, într-o postare care a fost publicată pe 5 septembrie, că cuplul a avut "multe neînțelegeri" de ceva timp, iar cântărețul din "Do It Like That" a încercat să "salveze" relația lor pentru o vreme înainte de a căuta un avocat de divorț. "Totul a continuat să se agraveze, iar Joe a ajuns în cele din urmă la un punct în care a simțit că a epuizat toate opțiunile pentru a salva căsnicia", a declarat persoana din interior.

 

"Divorțul a fost ultima soluție pentru Joe. Nu a vrut niciodată să își destrame familia, dar a trebuit să ia ceea ce a considerat că este cea mai bună măsură pentru fetele sale", a adăugat persoana din interior, cu referire la cele două fiice ale lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și fiica lor de 14 luni, al cărei nume nu a fost dezvăluit.

"Un cămin nefericit nu este un cămin, iar adevărul este că el și Sophie au trecut prin asta anul acesta. Există mult zgomot acolo, dar nu a fost o situație de genul "picătura care a umplut paharul", așa cum s-a raportat", a adăugat sursa, ceea ce ar putea sugera că lucrurile sunt mult mai profunde decât presupusa înregistrare cu soneria Ring.


De asemenea, TMZ a raportat că cei doi au avut probleme timp de aproximativ șase luni, "stilurile lor de viață diferite" fiind, se pare, un factor important. "Ei îi place să petreacă, lui îi place să stea acasă. Au stiluri de viață foarte diferite", ar fi declarat o sursă pentru pub. 

O altă sursă a reluat această afirmație, spunând pentru Daily Mail pe 6 septembrie că Sophie s-ar fi bucurat în sfârșit de faptul că este "lipsită de griji", lucru pe care nu a avut prea multe șanse să-l facă de când l-a cunoscut pe Joe la 20 de ani și de când era însărcinată cu cei doi copii ai lor.

 

Joe Jonas a vorbit despre despărțire pe scenă

În ciuda tuturor acestor zvonuri și a presupuselor citate, nu știm care este întregul adevăr datorită faptului că nici Joe și nici Sophie nu au oferit ei înșiși multe alte detalii. Muzicianul de la "Only Human" a abordat în mod interesant divorțul în timpul concertului Jonas Brothers de la Dodger Stadium din Los Angeles, în weekend, și le-a spus fanilor: "A fost o săptămână nebună. Vreau doar să spun, uite - dacă nu o auziți de pe aceste buze, nu credeți. BINE?"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel